Anonim

Dragon Ball Super: Super Saiyan Videl !?

Först trodde jag att det bara glödde från de andra Ki men hennes hår förblev gult efter att allt Ki-glödande slutade. Så gick hon Super Saiyan?

3
  • jag har inte sett Super men kan det faktiskt vara Pan's Ki Energy? Pan var en av Saiyens behov för att låta Goku bli Super Saiyen Gud i Battle of Gods, trots att han inte faktiskt föddes
  • Jag känner också att det verkade mer som Pans rest energi och håller med ovanstående affisch. Jag såg avsnittet igår och tänkte samma sak och tänkte på det hela eftermiddagen tills jag såg det här inlägget lol
  • Hennes öga blev inte grönt och ögonbrunt förändrade inte beviset att det inte är en Super Saiyan. Det är bara håret blir guld på något sätt och det spikade inte heller uppåt.

Videl gick inte Super Saiyan. För att bli en Super Saiyan måste du vara en del av Saiyan-loppet.

I filmen Battle of the Gods gick Videl med i cirkeln för att överföra energi till Goku för att göra honom till en Super Saiyan Gud eftersom 5 Saiyans behövde förmedla sin energi till en enda Saiyan-mottagare. Videl gick med för att Pan är i hennes livmoder, och den senare är kvarts-Saiyan.

Troligtvis visar Videls hår bara återstående energi från Pan. Betyder detta att Pan kommer att bli en Super Saiyan den här gången? Vi vet inte.

Men, till stor del, anledningen till att jag säger att Videl inte förvandlades till en Super Saiyan är att hon inte är medlem i Saiyan-loppet, så även om hon kan, "Använd" Pans makt som en Super Saiyan att slåss på någon gång senare i DBSuper (som talar om farliga saker för mödrar att göra medan de är gravida lol), kommer Videl fortfarande inte att vara en Super Saiyan. Hon skulle vara en människa som lånar kraften till en tills barnet föds.

Jag vill tillägga att hon bara vände Super Saiyan i karikatyrerna. I seriens kapitel 4 förblev hon samma gamla Videl. Om Akira inte deltog i tillverkningen av karikatyrerna skulle jag ha sagt att Videl som vänt Super Saiyan inte skulle vara kanon, men han deltar. Så nu är det bara förvirrande varför de valde att närma sig det annorlunda.

Videl är helt klart en människa, inte en Saiyan. Hon har inte Saiyan-blod inuti, hon har mänskliga blodgener. Pan är inne i Videls livmoder och ger henne makt till sin farfar, Goku att bli en Super Saiyan Gud. Men vi kanske ser Pan kommer att förvandlas till en Super Saiyan senare i Dragon Ball Super-serien.