Anonim

Bruce Lee Physical Feats - Incredible Athlete and Martial Artist

Jag tittar på anime just nu och kan inte förstå den här delen av handlingen: det fanns två anteckningsböcker varav en hade återlämnats till Shinigami som kom till Ryuk för att få tillbaka sin anteckningsbok. Det lämnar en som var med T när han gjorde Kira mord. Nu kommer den anteckningsboken plötsligt till Light Yagami och hans team inlåsta i ett kassaskåp. Hur hände det?

3
  • Två dödsanteckningar: Och här räckte jag dock en serie om en psykopat snälla berätta för mig att det inte finns några nya planerade serier
  • @NZKshatriya han menar två böcker i världen av dödsanteckningen.
  • Jag vet .... jag skojade ...... glömde att lägga till / sarkasm i kommentaren ...... humor fungerar inte bra på StackExchange, jag måste fortsätta påminna mig själv om detta>. <

Det fanns 4 Deathnotes i den verkliga världen. Ryuk har 2, Rem har 1 och en annan av Rems vän som dog för att rädda Misa. Rem gav den bärbara datorn till Misa.

I början av berättelsen ger Ryuk sin extra anteckningsbok till Light. Under tiden efter L: s död fick Light en annan anteckningsbok som var Rem sedan Rem också dog.

Mello stal en av de bärbara datorerna för vilka shinigami kom och är förmodligen den som ursprungligen tappades av Ryuk för att plockas upp av Light. Detta lämnar fortfarande Rem's anteckningsbok i Light's besittning och Misa är med henne.

TL; DR Människor i serien använder 3 bärbara datorer. Sidohs original som han tog tillbaka. Jealous's original som Rem gav till Misa och Rem's Notebook som Light plockade upp efter att han / hon upplöstes.

Varje Shinigami har en dödsnot, så ja, flera dödsanteckningar har använts i hela serien.

0