Anonim

Avicii - Hey Brother (Lyric)

I Dragon Ball Z nämns det att Androids inte har ki. Om jag minns rätt, när 17 kämpar mot Piccolo, säger en av Z-kämparna att Piccolo måste hitta en Android för att han inte kan känna sin ki. Men senare har det sagts att 17 och 18 är modifierade människor, nu vet vi att 17 kan höja sin maktnivå genom att göra någon form av övningar, och vi ser att han har en aura när han slåss med Goku. Betyder det att han har ki? Vad sägs också om när han gav sin energi i Dragon Ball Z för att Goku skulle göra en Genki Dama mot Buu?

2
  • Alla saker är vettiga, men kom ihåg när du söker på Android 17, säger goku sig själv att han inte kan känna Android 17 tills nu .. så det här kan förklara att Android 17 inte har Ki
  • @IchigoKurosaki kom inte ihåg det faktiskt. Eller till och med hört det. Bra detalj. Tvivlar fortfarande. I en intervju säger Akira Toriyama att han ritar auror för ki. Självklart kunde han glömma det eller så kunde vi ta hänsyn till att det inte ens är Akira Toriyama som ritar detta men Toei Animation

När Androids första dyker upp, arbetar de nästan helt på sin robot sida och förnekar deras mänskliga egenskaper. Det kan ha något att göra med varför det inte fanns någon Ki att känna ursprungligen. De måste dock ha Ki, baserat på det faktum att androiderna kan föda, vilket innebär att de lever, och vi vet att alla levande saker har ki, även djur och växter.

1
  • Androider som blev mänskliga baserades dock på Krillins önskan, innan de var 100% androider.

Ok, den här frågan har besvarats i det sista avsnittet (121), Android 17 säger att han och 18 inte har ki, trots att han kan ha en aura när man slåss.