Anonim

Topp 10 skådespelare som vägrade att kyssa

Jag förstår att Nezuko blir starkare av att bara sova men hela tiden Tanjiro tränar för att behärska andningen tillsammans med Zenitsu och Inosuke sover hon bara. Skulle det inte ha varit mer meningsfullt att träna henne att andas också och hon kunde sova under resor och dagtid och göra andningsträning på natten? Eller görs detta inte på grund av bara plot, inte begränsningar? Kan demoner till och med lära sig andningstekniker?

Nezuko sover inte för att hon inte har något annat att göra än för att hon på ett sådant sätt återställer sin styrka istället för att äta kött. Hon sov genom Tanjiros träningsår, medan han (förmodligen inte visat riktigt) försökte väcka henne.

Ur slaktarnas synvinkel har de troligen ingen aning om hur man tränar demoner eftersom de har en annan fysiologi. (Övre månen Man verkar ha behärskat månens andedräkt innan han blev en demon.) Dessutom kan pelare fortfarande tro att det inte är säkert.

Jag vet inte varför Nezuko inte tränade sig att använda andningstekniker eller på grund av hennes bambustycke i munnen (Skojar bara!). Men ja, demoner kan lära sig andningstekniker.

Precis som Upper Moon One "Kokushibo". Han kan använda Breath of the Moon. Länk: https://kimetsu-no-yaiba.fandom.com/wiki/Kokushibo

Enligt min mening kan inte demoner träna och bli starkare som människor gör. Tanjiro behöver träna för att bli starkare; det gör hon inte. Också när hon sover är det inte en vanlig sömn på "låt oss sova på natten", utan mer sömn "Jag går in i en lång koma". Hon kan inte träna på dagen och sova på natten; det är inte så hennes återhämtningsprocess fungerar.

Det är ännu inte känt i anime att om demoner kan utveckla andningstekniker. Men det verkar som att det inte kan utveckla andningstekniker eftersom demoner inte känner som människor gör. Tanjiro som huvudperson i serien fortsätter att träna och förbättra sin andningsteknik för att rädda och föra Nezuko tillbaka till sin gamla form. På andra sidan återhämtar sig Nezuko, som är en hybridtyp (inte helt mänsklig eller en demon) från skador genom att sova och samma teknik gäller när hon sover. För att skydda sin syster fortsätter han att bli starkare för att återföra nezuko till sitt gamla jag.