Anonim

Julian Echa - Ain't F ** kin 'With Us (feat. Lil Boots) [prod. Superstaar Beats]

I drake boll Super, Bär Krilin en t-shirt med ordet "Tacos" på. Vad betyder det? Är det den mexikanska "tacos" -maten, eller är det den japanska "takos" (som betyder bläckfiskar, som äts i Japan, och kan också stavas "tacos") eller är det något annat?

0

Det här är en intressant fråga. Jag skulle säga att det definitivt är en av dessa tre möjligheter,

  • Det hänvisar till det japanska ordet Tako, dvs "Bläckfisk". Detta ord är också ett fräckt sätt att hänvisa till någons skallighet (Exempel: Tatsumaki använder detta ord för att förolämpa Saitama i One Punch Man (där huvudkaraktärens skallighet är ett återkommande skämt)). Krillins håravfall har gjort narr av i showen. Så detta kan möjligen vara en anledning till detsamma.
  • Den mexikanska dubben av Dragon Ball Z var mycket populär och ansågs vara en av de bästa. Så kanske det kan vara att Toei erkänner dem som en fanbase med tanke på att de valde "Tacos" specifikt när de möjligen kunde ha lagt något annat på hans skjorta.
  • Kanske tänker vi för mycket på det. Precis som i länder som USA där vi ser T-shirts med slumpmässig japansk Kanji på, är T-shirts med slumpmässiga engelska ord verkligen populära i Japan. Så det valdes troligen slumpmässigt.

Personligen skulle jag vilja tro att de tänkte på det och det valdes kanske på grund av den första anledningen. Det kan dock mycket sannolikt vara av absolut ingen anledning alls och något som bara artisterna vet.

1
  • 1 Såvitt jag vet är tako mer en allmän förolämpning än en speciellt om skallighet.