Anonim

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Madara vs Hashirama Full Fight (ENG SUB) 1080p | ナ ル ト -

Eftersom Eight Tails fortfarande är ute (i drömmen) snarare än i Gedo-statyn, är Madaras Ten Tails Jinchuriki Mode komplett?

Uppdatering:

Jag pratar om avsnitt när Madara tar med alla djuren i Gedo-statyn och blir Sage of Six Paths. De åtta svansarna byttes med en av svansarna för att fly. Eftersom Eight Tails inte är helt inne i Gedo-statyn, hur kan Madara komma till Ten Tails Jinchuriki i full form?

3
  • @labeo menar du totalt naruto? (gör också "vilken" madara menar du?) försökte formulera kommentaren om du inte såg hela naruto hittills (som det verkar som om du inte gjorde det).
  • Jag pratar om avsnitt när madara tar med alla djuren in i gedo-statyn och blir salvia av sex vägar men åtta svansar byttes ut med en av svansarna för att fly eftersom åtta svansar inte är helt i gedo-staty hur kan madara komma till visman om sex banor i full form
  • Stor korrigering: formuläret du hänvisar till är inte läget Sage of Six Paths. Det är Ten Tails Jinchuriki Mode. Jag har redigerat korrigeringen

Ja, Madara's Ten Tails Jinchuriki Mode är komplett.

Gedo-statyn ritade in alla djur.

När ett Tailed Beast tas bort från sin värd dör värden. För att undvika att detta händer bör det finnas tillräckligt med chakra av Tailed Beast kvar i jinchuriki. När Gyuki togs bort, delade han en av sina tentakler, med chakra, till Bee. Detta gjordes för att säkerställa att Bee överlever utan majoriteten av Gyuki.

Kämpar mot dess begränsningar och bad Gyūki om ursäkt för B när den extraherades och förseglades inuti statyn tillsammans med de andra svansdjuren, men inte innan han klippte av en av tentaklerna och lät B överleva genom chakrat i den.

Därför absorberades majoriteten av Gyuki i statyn och bara en del av den var intakt med Bee. Den delen tjänade som en livskälla för Bee och den var försumbar jämfört med intaget av Eight Tails chakra i statyn.

Eftersom statyn innehöll större delen av chakraet Eight Tails kunde Madara genomgå omvandlingen.

4
  • Men hälften av nio svansar är i naruto, eller hur?
  • Ja, första gången Yang Kurama förseglades i Naruto. Då, när Yang Kurama togs bort, förseglades Yin Kurama i Naruto från Minato.
  • Så hälften kan betraktas som en mätbar mängd chakra för att berätta att Madaras tio svansform inte är perfekt?
  • 1 För att bli de tio svansarna Jinchuriki behöver du bara en avsevärd mängd chakra av Tailed Beasts förseglade i de tio svansarna. Frågan om överskott eller mindre verkar inte beröra jinchuriki-formen, eftersom vi kan se att Obito kunde genomgå omvandlingen även utan det fullständiga chakrat av Kurama och Gyuki