Anonim

Zayn vinner årets nya artist & SHADES One Direction vid 2016 AMAs

I det här avsnittet var Pinocchio i en by. I den här byn var en pojke. Den pojken sa till sina vänner och andra pojkar att de skulle stjäla och förstöra alla leksaker i deras by som de kan hitta.

Det var en scen där den här pojken tog en giraff av träleksak och bröt nacken och stal den. Barnet / flickan som var ägare av leksaksgiraffen tittade medan den här pojken gjorde det. Efter det började hon gråta.

På kvällen samlades alla pojkar på ett ställe och släppte alla leksaker i ett hål. Sedan tog de facklor och började cirkla (facklorna) runt hålet med leksakerna och deras kroppar. I den här scenen kom Pinocchio och sa till dem att omedelbart sluta göra det. Pinocchio sa att om de inte skulle sluta, skulle Gud straffa dem. Men alla barn fortsatte med det.

Plötsligt skjuter leksakerna ljus / laser och sprider ljuset (från hålet) överallt. Alla föremål och djur (jord, träd, katter etc.) som sköts av denna laser kom till liv och började röra sig och prata.

Vilket avsnitt hände det?

1
  • Det finns två olika Pinocchio-animer på Wikipedia (här och här). Skulle du av någon chans veta vilken du är intresserad av?

jag tror det är Avsnitt 33 av 1972-serien.

Det här är scenen med giraffleksaken och det här är hålet och facklorna.

0