Anonim

Studiemotivation urdu hindi | Motiverande video om att studera hårt | Tips gör höga poäng

Showen jag försöker identifiera delar några egenskaper med Flickan som sprang genom tiden, nämligen elementen i tidsresor och romantik. Handlingen av showen som jag försöker identifiera involverade en tjej som var kär i en pojke i sin klass. En dag hörde hon pojken skämtsamt säga till sina vänner att han föredrog äldre kvinnor. Flickan, som inte insett detta uttalande var ett skämt, går på något sätt tillbaka i tiden i sin nuvarande form, och därefter är resten av världens människor några år yngre.

När flickan hittar pojkens var, inser hon att han inte känner igen henne, i själva verket kan pojken inte alls känna hennes närvaro, om jag minns rätt. Hon inser att hon har blivit enbart observatör av världen för några år sedan. Åren går, och det avslöjas att pojken fortfarande är intresserad av att driva ett förhållande med flickan, men är inte medveten om var hon befinner sig. Jag tror att efter gymnasiet åker han utomlands för att studera. Flickan kan inte kommunicera till pojken att hon är den person han söker efter, av rädsla för att den brist i rymdtid som orsakas av hennes försök att interagera med den förflutna världen kommer att förstöra henne och därmed blir hjärtbruten . Hon lever ett sorgligt och ångerfullt liv och får aldrig chansen att berätta pojken om sina känslor för honom.

3
  • Kan du nämna hur länge sedan det var att du såg det, och om det var ett TV-program / film / specialavsnitt? Det hjälper med att identifiera anime tidigare :)
  • Den här historien du beskriver påminner mig om den här musikvideon, kanske du kunde ha misstagit den för en anime.
  • @Astral Tack för att du hittade musikvideon. Jag vet inte hur jag missade musikvideon för anime: P. Skicka också din kommentar som ett svar så att jag kan markera det som korrekt.

+50

Musikvideon du misstog för en anime heter Owari no Sekai Kara, skriven av Maeda Jun och sjungen av Yanagi Nagi. Här är en sida med texterna.