Anonim

Undrar du bara om Uchiha-familjemedlemmarna inte påverkas av den oändliga Tsukuyomi, eller om det var Sasukes Susanno som skyddade honom mot det?

Den här länken ger dig svaret.

Trots den till synes oundvikliga karaktären hos denna teknik kan den oändliga Tsukuyomi motverkas på specifika sätt:

  1. Användarens Rinne Sharingan reflekterar bara från månen under en begränsad tid efter det att tekniken har aktiverats, så att de som undviker dess ljus kan undvika att fastna i genjutsu. Med sin Rinnegan kunde Sasuke Uchiha skydda sig själv och sitt team genom att täcka över dem med sin Susanoo.

  2. Sasuke trodde att denna genjutsu gjöts med en Rinnegan och antog att den kan avbrytas av en annan Rinnegan. Hagoromo Ōtsutsuki bekräftade detta, men avslöjade att chakran för de nio tailed djuren också krävs, och att en person med nämnda chakra och en Rinnegan-användare måste bilda råttans tätning tillsammans, även om Sasuke hävdade att han skulle kunna avbryta tekniken ensam han använde tailed djur som han kontrollerade. När tekniken avbröts, försvann rötterna för att binda offren, liksom alla återstående vita Zetsu.

"Användarens Rinne Sharingan reflekterar bara från månen under en begränsad tid efter det att tekniken har aktiverats, så att de som undviker dess ljus undviker att fastna i genjutsu. Med sin Rinnegan kunde Sasuke Uchiha skydda sig själv och hans team genom att täcka över dem med sin Susanoo. "