Anonim

Hur man påskyndar och bekräftar en långsam / fast Bitcoin-transaktion

Efter att ha skadats i strid (av en kula IIRC) var Accelerator tvungen att börja använda ett halsband för att kunna använda sina krafter. Vad gör detta halsband? Varför behöver Accelerator ett halsband för att använda sina krafter?

Så Accelerators förmåga kräver massor av beräkning och mental kraft för att fungera. Eftersom Accelerator själv besitter extremt högt intellekt kunde han själv utföra dessa beräkningar inga problem.

Men när han sköt, skadades hans frontallapp kraftigt. Han förlorade många av sina motoriska färdigheter, inklusive förmågan att gå. Han förlorade också en stor del av sin mentala förmåga, vilket hindrade hans förmåga att prata, läsa och utföra normala mentala funktioner. Naturligtvis påverkade detta hans förmåga att göra de beräkningar som krävs för hans makt.

Enheten som han bär på halsen utvecklades av Heaven Canceller. Det är anslutet till Misaka Network, och Misaka Network utför beräkningarna för honom. Detta gjorde det möjligt för honom att återfå tillräckligt med mental förmåga att tänka, prata och läsa normalt, såväl som att ge honom förmågan att gå igen. Det hjälper också att utföra de beräkningar som behövs för att hans krafter ska fungera, även om det anges att beräkningsförmågan från enheten är mindre än hälften av vad han en gång hade.