Anonim

Dancehall Mix 2014 - 2016, Vybz Kartel, Mavado, Aidonia, Popcaan & More

Jag är bara nyfiken på om bara Madara äger Rinnegan och om inte hur många är det? Vilka är chanserna att Sasuke kan väcka sin Rinnegan?

1
  • Om det handlar om att vakna, tror jag att det bara är Madara och Sasuke (endast kända Uchihas som framgångsrikt transplanterat DNA från både Indra och Ashura)

Jag insåg bara att rätt svar kan vara potentiellt fel.

Som vi hittills har sett är Madara och Obito de enda 2 Uchiha som har använt Rinnegan. Bortsett från dem är Sasuke den enda andra Uchiha-klanmedlemmen som fortfarande lever, som inte har väckt Rinnegan ännu.

Med det sagt kan Sasuke potentiellt väcka Rinnegan någon sekund nu. Sasuke har bitit Karin många gånger. Karin är en Uzumaki, som är en avlägsen släkting till Senju. Det betyder att Sasuke har Senju-celler inuti sig!

När DNA-kraven uppfylls kan Sasuke dra en snabb och aktivera Rinnegan bedövande Madara, Shinobi-alliansen och alla av oss läsare :)

Uppdaterad med kända Rinnegan-användare: Madara, Obito, Sasuke, Sage of 6 Paths, Kaguya

4
  • 1 Detta är anledningen till att jag älskar Kishimoto som författare. Han kan koppla tidigare händelser till framtida händelser mycket bra eftersom han skapar dessa små, men viktiga detaljer. Om han någonsin vill, kan han bara tillämpa detaljerna i framtiden.
  • Jag sa aldrig att Sasuke inte kan väcka Rinnegan, han är bara ännu inte kapabel till det. Och syftet med att bita Karin är att absorbera chakra från henne, inte celler från henne.
  • @ NixR.Eyes Du sa specifikt Sasuke will only be able to activate rinnegan if he has Hashirama's cells with him , vilket inte är sant. När det gäller Karins situation förstår vi att syftet inte var att vinna Rinnegan, men som jag sa i min tidigare kommentar gillar Kishi att koppla det förflutna och framtiden med specifika detaljer. Ibland kan handlingar tjäna ett syfte och sedan leda till ett helt nytt resultat.
  • Kaguya har ingen Rinnegan. Hon har en Rinne Sharingan.

Så långt mangan går sågs bara Madara för att aktivera Rinnegan. Till och med Nagatos rinnegan gavs till honom av Madara före hans död.

Och så tillhör allt visat rinnegan Madara.

Sasuke kommer bara att kunna aktivera rinnegan om han har Hashiramas celler med sig. Och jag antar att han för närvarande inte har det.

9
  • kan du snälla påpeka var det har indikerats att du väcker rinnegan du behöver ha hashiramas celler?
  • Det anges här naruto.wikia.com/wiki/Rinnegan#cite_ref-4
  • 2 Du behöver inte Hashiramas celler i sig. Vad du behöver är någon form av Senju DNA kombinerat med Uchiha Sharingan.
  • Såvitt jag minns har Nagato "normala ögon" när han var ung. När han såg sina föräldrar dödade av en Konoha Shinobi väckte han Rinnegan och dödade dem. Räknas inte den händelsen?
  • Så varför har inte Obito det?

Som ett uppdaterat svar visar det sig att det inte var så enkelt som vi trodde, men det tog Sage själv att förklara det.

Baserat på Hagoromos musingar (Sage of Six-vägarna) ärvde han sin rinnegan från sin mor, som sedan delades upp till var och en av hans barn, Indra och Ashura. Det är kombinationen av deras chakran som resulterar i rinnegan (Indra + Asura = Hagoromo). Bröderna hade emellertid en fejd, vilket på något sätt fick sina unika chakran att reinkarneras till sina decedenter. Tillfällighet är att de är Uchiha respektive Senju, det är där den ursprungliga förvirringen hände med bara behöver Uchiha och Senju DNA. Detta visas bäst med Danzo, som hade Uchiha och Senju DNA i flera år, möjligen runt Narutos födelse, men inte har några Rinnegan-ögon i den samlingen. Så småningom reinkarnerades chakraerna till Madara och Hashirama. Madara fick Rinnegan för att han var Indras reinkarnation och därför hade Indras-charkra, och sedan tog han på Asuras-chakra från Hashirama, som var Asuras Reinkarnation. Denna mix (Asura och Indra) blir Sage of Six-vägarna, med Rinnegan.

Madara gav då båda ögonen till Nagato, eftersom Nagato inte naturligt kunde få dem. Rinnegan verkar fungera som alla andra Dojutsu genom att ögonen själva behåller sin form även efter transplantation, eftersom Nagato aldrig kunde ångra dem, de var permanent rinnegan. Efter Nagatos död tog Obito ögonen. Obito kan inte väcka Rinnegan naturligt för att han inte är Indras reinkarnation, och det saknas fortfarande Indras chakra trots att han har Uchiha och Asuras charkor. han var tvungen att implantera Rinnegan, som han bara kunde implantera en av på grund av deras kraft.

Detta innebär att endast Madara och Hashirama kunde få Rinnegan från de äldre karaktärerna, och den nuvarande generationen Reinkarnations, Naruto och Sasuke också. Naturligtvis, om någon kunde implantera Sasukes ögon och implementera Narutos DNA, kunde de också få rinnegan så småningom.