Anonim

Naruto 690 Manga Chapter ナ ル ト Review - Naruto och Sasuke besegrar Kaguya! Slutet kommer.

När de båda kastade den först sken månen starkt men sedan sjönk ljuset.

Sedan kom Madara ner för att jaga lag 7. Vid det ögonblicket, om månskenet redan var frånvarande, varför flydde inte den en gång som fångades in i den oändliga Tsukuyomi i frånvaro av månskenet?

Samma sak gäller Kaguya ... varför vaknade hon några av de människor som fastnade i den oändliga tsukuyomi och raderade deras minne när hon från början ville använda oändlig Tsukuyomi för att sätta mänskligheten under en genjutsu?

När månsken slutade lysa, borde inte alla människor fly i genjutsu?

Jag hade inte information för Madara, men i fallet med Kaguya befriade hon frivilligt vissa människor, enligt denna länk, hon ville inte förgås mänskligheten, också på grund av sin makt dyrkades hon som gudinna och började "Ritual of gudomligt träd "genom vilket hon samlar människorna i Chakara.

Enligt naruto-serien härrörde alla chakra från det gudomliga trädet och Kaguya som åt frukten och sedan användes av alla dödliga i olika former.
Kaguya samlar chakrat från ritualen och ger det till trädet, så att för att få fler människor raderar hon minnet av människor som hon fångat, de kommer inte att känna det förflutna och så småningom kommer fler människor att samlas.
Kontrollera den här länken angående det gudomliga trädet och avsnitt 460

Alla, bar Team 7, Madara, Zetsu-Obito och Edo Tensei-killarna, lindades runt i kokonger efter Infinite Tsukuyomi. Även om månskenet bleknade skulle de inte kunna bryta ut. Även Edo Tensei Hokage försökte bryta kokongerna, men de fortsatte att regenerera.

Ichigos svar angående Kaguya är korrekt. Jag vill bara tillägga att Kaguyas syfte med att fånga människor i kokonger var att göra dem till hennes egen personliga armé av White Zetsu, som skulle kunna hjälpa till att slå tillbaka mot Momoshinki och Kinshiki. Att låta en del av människan vara fri innebar att de kunde återbefolka jorden och låta henne skapa mer vita zetsu igen.