Anonim

Gogeta eller Vegito

Som anges i titeln, vad är skillnaderna mellan de två? Ska de vara helt annorlunda eller är det helt enkelt nästa steg i det föregående?

Super Saiyan Gud Super Saiyan, eller helt enkelt Super Saiyan Gud SS är resultatet av en Saiyan som får makten som Super Saiyan Gud och sedan förvandlas till en Super Saiyan.

Denna form är fysiskt identisk med den första Super Saiyan Gud-formen, övergripande kroppsstruktur är tunnare och något högre. Den enda skillnaden är att håret liknar Super Saiyan-omvandlingen men i en blå färg. Aura; i motsats till den rödorange aura som den tidigare gudformen hade, har Super Saiyan Gud Super Saiyan en livlig, flamliknande blå aura. Dessutom urladdas elektricitet runt användaren, vilket betyder ökningen av kraften.

(Källa: dragonball.wikia.com)

Så SSGSS är nästa steg i SSG.

Förutom de fysiska aspekterna och den redan nämnda kraftökningen sätter super saiyanblått mer stress i saiyan-kroppen, en annan skillnad som visades i serien men inte i filmen, det är super saiyan-guden (röd) som har regenereringsbostäder när den skadas av Beerus som introducerade halva handen i Goku kropp och slog honom nästan medvetslös, läker han såret helt efter några minuter. Dessa funktioner om de är avsiktliga och inte avslappnade är väldigt intressanta eftersom det ger utrymme för alla typer av nya tekniker i framtiden, en av dem visas redan i det sista kapitlet av mangan av Vegeta.