Anonim

Hollow Ichigo- Låt kropparna slå golvet

Undrar bara, men hur hamnar Natsu och Happy i Lucys hus? Jag undrar på detta eftersom jag nyligen hört ett rykte om att ...

Mirajane har en reservnyckel till Lucys hem och ger ofta nyckeln till Natsu och Happy

Jag ville också ställa den här frågan eftersom när Lucy kommer hem eller går ut ur duschen, verkar Natsu och Happy vara där. Naturligtvis är det dock bara ett rykte, men finns det något att gå emot denna eller någon information för att säga att detta är sant eller inte? Jag litar på den här webbplatsen så det är därför jag frågar den här.

Svaren uppskattas. :)

4
  • Natsu och Happy är inte de enda som kan smyga in i Lucys hus. Exempel: Cana i avsnitt 97
  • Personligen tror jag att de gör det för att Hiro Mashima är en sann NaLu (Natsu x Lucy) anhängare, så han får dem att göra det.
  • Ganska säker på att de bara går genom ett fönster haha ​​jag menar att det visar dem hoppa ut hela tiden, så varför inte hoppa in?
  • vet inte om mirajane men hyresvärdinna har en reservnyckel. och även natsu är den mest kraftfulla magikern och hjälten i serien. så varför kan han inte gå in i hjältinnans hus utan att fråga ..;)

Vad du har hört är inte ett rykte, denna anledning nämns i Fairy Tail manga volym 6 Q&A.

Mirajane har en extra kopia av sin husnyckel som hon ger till de andra medlemmarna så att de kan komma in i Lucys hus.

Jag har inte en kopia av den här volymen nu så jag kan inte bekräfta den själv, men den har publicerats på Fairy Tail wiki och ett antal andra webbplatser.