Anonim

Trig-identiteter för trig-integral

Jag har några frågor angående detta svärd som nyligen ses i Naruto manga (kapitel 651).

1: Hur bildades detta svärd? Jag kan se att det inte tillhör Treasured Tools of the Sage of the Six Paths. Är detta smidd eller bara bildat av ett speciellt chakra?

2: Har den speciella förmågor som Totsuka svärd hanteras av Uchiha Itachi?

3: Har den några kopplingar till verklig historia? Liksom Treasured Tools of the Sage of the Six Paths relaterade till den kinesiska klassikern Resan till väst?

Jag har gjort en omfattande undersökning men har inte hittat något användbart. Wiki innehåller endast dess utseende och beskrivning från det senaste kapitlet.

Kolla in det här utmärkta inlägget från Amaterasus Son

Madara sa en gång att viljan inte kan överföras.

Jag föreslår att han hade rätt till en examen. Obito träffade aldrig Rikudo Sennin, han såg honom aldrig med egna ögon, han hörde aldrig hans röst eller rörde hans hjärta. Rikudo Sennin kunde inte överföra sin vilja till honom.

"Hans passion och intensitet, genomsyrar hela bladet ... man kan säga att detta blad bär hans väsen."

Där ligger problemet.

Obito har ingen passion. Han har ingen intensitet. Han har syfte, han har lust och har beslutsamhet. Men känslomässigt? Han är en tom skal som skrapar för att återta sitt eget liv när han föreställer sig det.

Men Obito kan inte använda det svärdet. Du kan inte låna Rikudo Sennins vilja och passion och undergräva den för eget bruk. Om det som Obito sa var helt sant, var det svärdsbrott absolut förutsebart. Lest Obito glömmer att Hagoromo valde sin yngre son att leda vägen till framtiden. Av det lilla vi vet om Rikudo Sennin vet vi att han redan har avvisat Obito och Madaras senaste tusentals år innan de ens föddes. Så om det är hans väsen i det bladet, så bröt det uppenbarligen avsiktligt eftersom det vill att Obito ska förlora.

Om Obito helt enkelt talade metaforiskt bröt det för att han inte har viljan och emotionell livlighet att använda ett sådant vapen. För en man utan hjärta och ingen identitet är det helt omöjligt att använda ett svärd som förmodligen bestod av passion.

Fred.

Sage använde med andra ord sitt svärd för att skapa världen, liv, vänskap etc. Obito försöker använda svärdet för att förstöra allt detta, men svärdet kan helt enkelt inte användas för dessa ändamål. Det är därför som svärdet bröt.

UPPDATERING: Jag insåg att det här svaret inte helt svarar på din fråga och det beror delvis på att det inte finns några definitiva svar på dina två första frågor. Tyvärr vet jag inte om japansk / kinesisk historia för att svara på det tredje.

För att svara på det första tror jag att alla som har liknande befogenheter som Sage of Six Paths kan skapa en. Hittills har vi sett Obito använda Rikudou Sennins, Madara med sin egen, och det här kan vara en sträcka, men Naruto + Sasuke med sitt mäktiga svärd.

I grund och botten är svärdet en materialiserad version av skaparens vilja. Med detta menar jag att ett av kraven för att göra denna typ av svärd är en mycket kraftfull vilja från dess ägare. Jag tror att svärdet Naruto hade besegrat Obitos svärd var bara för att Narutos vilja var starkare än Obito. I likhet med vad Amaterasus son sa, tror jag att Obito och hans svärd inte var lika kraftfulla eftersom användaren själv inte hade eldens vilja.

Låt oss nu prata om svärdets förmågor. Allt vi vet är att Obito sa att Sage of Six Paths skapade världen med detta svärd. Madaras version för Obito hade också sin vilja i svärdet. Så trots att vi inte vet exakt vad förmågorna är, vet vi att svärdets förmågor hjälper till att uppnå deras mål / vilja. Rikudou Sennins svärd var att skapa fredens värld, så det är vad hans svärdsförmåga kommer att komplettera. Även om vi ännu inte vet vad Madaras mål är, vet vi att han har någon form av onda komplott för att kontrollera världen. Hans svärd hjälper honom att uppnå det målet, varför han också gav det vidare till Obito.

Analys / diskussionslänk till Madaras materialiserade testamente här

3
  • 2 Lägg till en länk till var du än tog det inlägget. Inte bara är det artigt, men vissa människor kanske vill följa resten av diskussionen där :)
  • Gjort. Det kan finnas olämpliga språk / bilder på Narutoforums, så jag länkar inte det först.
  • Nu väntar jag bara på Uchiha Madaras bekräftelse på undergångens svarta pol.

Svaret på din första fråga är att den gjordes genom att dra de sanningssökande kulorna som omger Obito i svärdformen. Detta gör att den bildas av speciellt chakra.

För det andra kommer alla dess speciella förmågor från att den är gjord av sanningssökande klot, så se den sidan för speciella attribut.

Att döma av historien och legenden bakom den, och dess namn, tror jag att den ska vara Naruto-motsvarigheten till Amenonuhoko (bokstavligen: himmelsk juvelspjut), vapnet som Izanagi brukade göra världen. Allt Obitos tal om svärdet är enastående. Det är bara ett fantastiskt svärd tillverkat av sanningssökande klot. Naruto och Sasuke bröt det genom att vara precis så starka och ha massor av salvia chakra för att göra den styrkan effektiv.