Anonim

Jamiroquai - När ska du lära dig? (Officiell musikvideo)

I ett av kapitlen i mangan,

människor från Marley tror att när flygstyrkor från andra nationer kommer att utvecklas, kommer Titans inte att vara användbara längre. Att det kommer att finnas hantverk som kan släppa stora bomber och sådant.

Men detta händer inte i vår verklighet, där markstyrkor fortfarande behövs och är viktiga.

Varför människor från Marley tror att när flygstyrkor från andra nationer kommer att utvecklas, kommer Titans inte att vara användbara längre?

4
  • Jag tror att den frasen du nämnde svarar på din fråga? 'Att det kommer att finnas hantverk som kan släppa stora bomber och sådant.' Titans skulle ha svårt att försöka nå dessa flygplan. För att inte tala om att de är snabbare och svårare att få ner än ryttare eller fotsoldater.
  • Men i vår verklighet finns det hantverk som kan släppa stora bomber och markstyrkor är fortfarande användbara och viktiga. Sedan?
  • Titans är inte de enda markstyrkor som Marley har. Vad Marley antagligen säger är att detta förlorar deras fördel eftersom hela landet fruktar Marley på grund av Titans och för att de leder tekniskt. Om till och med ett land går framåt när det gäller flygplansstyrkor, förlorar de Titan-fördelen de har eftersom det skulle vara svårare för Titans att hantera, därav termen "värdelös".
  • Den högsta titan är cirka 60 meter (200 fot) medan flygplan kan flygas tusentals meter över luften. Denna höjdskillnad kan utnyttjas och om en nation till och med kommer framåt när det gäller flygplanskraft, gör detta Titans mot en flygplansflotta "värdelös". Inte säker på hur de skulle motverka det med Titans om det någonsin händer.