Anonim

Five for Fighting - 100 Years (Official Music Video)

Det antyds att du måste använda mänskliga delar för att göra en förbjuden docka. I mangan slås Charlotte av hur mycket biodelar Yaya har.

Dödade Shouko faktiskt människor för att göra Setsugetsuka-dockorna?

Ja, det gjorde hon (Yaya är en förbjuden docka, som Charlotte upptäcker Manga, anime). Förbjudna dockor skapas med hjälp av levande delar eller en hel levande organism, mänsklig eller på annat sätt (som Freys hundar). De bästa förbjudna dockorna använder mänskliga delar, och maskindockorna (Yaya förmodligen är en) är helt och hållet tillverkade av levande människor.

Anime episode 12, talk between Magnus and the teacher.

Shouko visas i en flashback-förhandling för Raishins kropp (en del av anledningen till att hon lämnade Yaya med honom till att börja med) så att hon kunde göra mer automater also episode 12.

Så alla Magnus dockor, Elf Speeder's butler ep12, Setsugestuka, och förmodligen kannibagodisshe could use magic independently inside the vault. var en gång levande människor (eller delar av) förvandlade till automat.

Låt oss inte ens gå in i etisk diskussion ... XD

2
  • Jag följde inte romanen och slutade läsa manga under en tid så jag kommer inte ihåg att jag läste om detta. Har du någon referens för vad du säger här?
  • 1 Från anime och några mangadelar.