Anonim

Ami Chumu o khabo Bikini o porbo säger PoriMoni

När Ed "dödar" Pride dyker en liten baby ut. När vi ser honom två år senare verkar det som om han har en bröstvårta mitt på pannan.

Varför?

8
  • Om jag minns Gluttony hade Sloth och Lust prickar på huden förbundna med linjer. titta på Sloths vänstra sida. kanske är det samma?
  • @KazRodgers Egentligen tror jag att det dyker upp i mangan också ...
  • @sohomangue inte säker. det är länge sedan jag har sett slutet. Jag kommer bara ihåg att i båda serierna har homonculi det cirkulära märket på huden, inte bara deras kläder
  • @ Memor-X Tja ... Jag tyckte att det var en del av deras kläder eller något. Tack !

Det är ett annat märke som vanligtvis bärs av homunculi.

Detta är en rest från Selim som är en homunculus. De ouroboros tatuering är ett återkommande märke för en homunculus, men det finns andra vanliga teman som åtminstone vissa homunculi dela.

Leta efter röda linjer och cirklar, framför allt på Sloth, Gluttony, Lust, Envy (endast i sin sanna form) och girighet (när han har sin sköld upp).

"Bröstvårtan" du ser på Selims panna är en fortsättning på samma märke. Det lilla barnet hade redan detta märke:

Den "gamla" Selim (den som förstördes) var inte den faktiska homunculusen. Det var en container (den sanna homunculus var den lilla bebisen).

Varför har inte alla homunculi dessa märken?

Först och främst nämns dessa märken aldrig uttryckligen (åtminstone inte i föreställningarna, jag har inte läst mangan) och inte tomtrelevant. Därför är det möjligt att dessa inte är det nödvändig, utan snarare ett designval (eller en följd av deras skapande)

Eller kanske lyckades far förbättra sina senare homunculi så att de inte längre behöver märket, även om GreedLing fortfarande har de röda markeringarna och han är det senaste tillskottet.

Det finns två homunculi som faktiskt bär märkena, men som kan dölja dem:

  • (enligt det andra svaret) stolthet (Selim när vi först möter honom) är inget annat än a behållare för den sanna homunculus (den lilla bebisen som senare växer upp till "bröstvårtan Selim"). Eftersom barnet överlevde när skalet dog, bevisar det att behållaren inte är ansluten till homunculus själv, och därför behöver behållaren inte dessa märken.
  • Avundas är en shapeshifter, så han kan dölja märkena genom att välja sin mänskliga form. Eftersom det stora gröna monsteret anses vara hans sanna form, betyder det att hans mänskliga utseende är hans egen preferens. Observera att Envy's pannband fortfarande bär ett liknande märke, så det betyder att han väljer att visa märket men inte på hans kropp som en tatuering. Detta tyder starkt på att själva märket är frivilligt (men föredraget).

Så faktiskt finns det bara en homunculus som inte har märket: Vrede (Bradley). Men Vrede är också unik på andra sätt, t.ex. den enda homunculus som åldras. Det är självklart att det finns en mycket god anledning för Wrath att dölja sina homunculus-märken: för att han är en djup agent som behöver vara anonym.

Så det finns två möjligheter här:

  • Allt homunculi har detta märke (i olika former), vi har helt enkelt inte sett Wrath's. Kanske var det under hans kläder, vi ser honom aldrig naken eller ens klädd.
  • Allt homunculi utom Wrath har detta märke. Wrath är en specialdesignad homunculus på många sätt (han åldras också), så det är inte omöjligt att hans varumärke var dolt eftersom han behövde gå undercover som Fuhrer.

Märket på Selims panna fanns redan när Edward hade reducerat honom till sin sanna form i kapitel 106.

Märket verkar inte vara synligt på hans panna före hans förstörelse: jämför till exempel dessa instanser av Selims ansikte i kap. 70 till det i kap. 108, efter utlovad dag.

Den mest troliga förklaringen är att detta har samma funktion som ouroboros-tatueringarna hos de andra homunculi, eftersom var och en är tänkt att ha en någonstans på sin kropp, och vi ser inga andra markeringar på Prides sanna form. Observera dock att till skillnad från andra homunculi är detta märke egentligen inte ouroboros-symbolen.

Varför är märket först synligt efter att Pride förstörts? Selim Bradleys kropp är verkligen ett skal. Vi ser Selims ansikte börjar sönderfalla i kap. 104, efter att han slåss med Edward, och i kap. 106, säger han att "behållaren" som far gav honom går sönder. Det skulle inte finnas någon anledning för en sådan container att ha märket, särskilt inte när det kan väcka andras intresse.