Anonim

Undertaker: \ "Jag har ingen önskan att komma tillbaka i ringen \"

Är kapitel 66 det sanna slutet för Säsong II? Enligt Akihisa Ikeda skulle detta kapitel vara det sista kapitlet och i tre månader kunde jag inte hitta fler sidor efter detta. Det verkar dock att det fortfarande är "att fortsätta" som nämnts på sidan.

Är detta den sista sidan / kapitlet?

1
  • Den konstiga delen är att fortsätta

Det kommer att finnas en epilog släppt år Hoppa SQ.1914 april. Huruvida det är en säsongens epilog eller för mangan som helhet är okänd. Om det tas emot väl och inte skriver dem i ett hål så långt som berättelsen går, skulle jag säga att en tredje mangasäsong med stor sannolikhet skulle få tillbaka förlusterna från anime säsong 2. När allt kommer omkring manga fortfarande ganska bra.

2
  • 1 "Epilogkapitlet kommer att publiceras i Jump Square 19: s 13: e utgåva den 19 april." Jag kan bekräfta
  • Ah, rätt. Tack för att du rättade till det. Jag borde ha dubbelkontrollerat innan jag publicerade det.

Ja det är slutet på Rosario Vampire säsong II. Det finns kapitel 66.2 till 66.6 men bilden som du visar är verkligen den sista historien.

Chanserna att fler kapitel kommer är mycket osannolika också som anges på Funimation

Rosario + Vampire säsong 2 bombade i Japan. Hård. Det gick så dåligt att det nästan satte GONZO ur spel. På grund av dålig försäljning finns det för närvarande inga planer på en tredje säsong. Det är inte att säga att det är helt omöjligt, men hur det går är otroligt osannolikt. - Se mer här

2
  • 2 De hänvisar till en tredje säsong av anime [som är helt skit] INTE mangan
  • Har du något emot att redigera offerten eller göra det förenligt med vad frågan ställer. Citatet talar om anime, medan frågan ställer om mangan.

Nej, det finns ytterligare några kapitel som visar honom slåss mot Alucard. Det slutar i kapitel 66.6 och uppenbarligen var det en epilog som släpptes nyligen.

Från vad jag har läst inkluderar detta också epilogen som de kan släppa mer men kanske under ett annat namn sedan Rosario förstördes och namnet Rosario + Vampire kan inte längre refereras på grund av det enkla faktumet, och Tsukune är en vampyr nu och den yttre Moka är borta. Kanske skulle namnet ändras.

Det stod också att "Yoshii Kiria tog över fairy tail" och sedan säger "men låt oss spara den historien för en annan gång". Åtminstone utifrån vad jag förstår av formuleringen är det acceptabelt för en fortsättning av Rosario + Vampire, men skulle sannolikt inte längre kallas det längre. Detta kommer från "Dawn of the Dark" -bågen av mangan när Tsukune utbildas av Mokas far, Shuzen Issa i efterhistorien.