Anonim

Halo 5 - VARMT PEPPARE GRATISÖVERSIKT || FANTASTISK PERSONVECKA: GÅVA GRAB

Efter avsnitt 4 ändrades öppningssången för Rokka no Yuusha från "Cry for the Truth" av Michi till "Black Swallowtail" av Uroboros och Tom H @ ck.

Varför ändrade Passione (studion) låten? Det verkar konstigt eftersom bilderna i introen är desamma och det fortfarande är den första säsongen av denna anime.

Uppdatering: Avsnitt 12 verkar använda den första öppningen igen.

2
  • Har några nya karaktärer gått in i introen kanske? Kanske ville de dölja dem tills tomten introducerade dem
  • @ToshinouKyouko Jag tror inte det, det visuella är nästan detsamma som med den första öppningen.

-SIKT ALLA DENNA PENGAR VI HAR !!

-Ska vi göra fler avsnitt?

-Var inte löjlig, 12 avsnitt är anime-standarden!

-Så vad ska vi göra med de extra budgetpengarna?

-Vilket avsnitt är vi på igen?

-4

-Okej, för nästa, ÄNDRA UTBILDNINGSTEMAET !!

-Vad är det med bilderna

-Har vi tillräckligt med pengar för att ändra dem också?

-Nej...

-Väl de kan vara desamma.

Och det är därför något sådant händer, det finns ingen mening bakom det, de gör det för att de kan. För att vara ärlig kan det ha varit en oenighet från början om öppningstemat och de bestämde sig bara halvvägs för att byta, eller kanske gillade majoriteten inte det första temat så de bestämde sig för att försöka göra det bästa för anime . Allt detta att säga, det har inget att göra med själva anime, jag tittade också på det och ingenting förändrades verkligen från avsnitt 4 till 5.

2
  • 2 Är du säker på att det berodde på att de hade extra budgetpengar? Det verkar också mycket möjligt att de hade ett visst band till den andra artisten och ville marknadsföra den sången istället.
  • Min poäng är att det inte har något med anime att göra, och jag sa också att de kanske hade en oenighet från början om öppningstemat. dvs: de kanske gillade mer än ett band eller som du sa att de hade något band till en annan artist. Grejerna i början var bara för att visa att det inte hade något att göra plottvis eller hade något att göra med anime som helhet, låtar som förändrades var orelaterade och mer eller mindre, bara för att de kunde.