Anonim

HUR DU: Applicera bröllopsmakeup för brudar chiutips

Jag har hittat den här bilden av en slump, men den väckte genast min uppmärksamhet eftersom jag aldrig såg en sådan scen i anime.

När det gäller ritstilen / animationen (från utseendet på det tvivlar jag på att den är fan-made, det verkar vara mer som en skärmdump), solnedgången, Welkins kläder (han bär dem sällan och om jag minns rätt bär han dem bara i slutet av anime) och framsteg i berättelsen (de hamnar tillsammans i sista avsnittet (26)), den här bilden måste vara från slutet av anime, men jag kunde inte hitta något liknande.

Jag har också sett det på olika webbplatser, men alla slutar med att Alicia och Welkin håller händerna i solnedgången på en kulle framför sin by.

Var är den här skärmdumpen från? Händer den scenen verkligen i anime eller kommer den från spelet?

5
  • Försöker du fråga om den här bilden är av fan-made material eller inte?
  • Det har gått ett tag så jag minns inte exakt vad hon hade på sig i den sista scenen. Men det antyds att de gifter sig kort därefter. Spelet tar det lite längre och du får se deras dotter.
  • @Mysticial men så vitt jag vet när jag senast spelade det ser du inte deras bröllop.
  • @Maroon Jag är redan (nästan) säker på att den här bilden inte är fan-made eftersom animationen / ritningsstilen är exakt densamma som den från anime. Och det är helt uppenbart att det här är en skärmdump om du tänker på kvaliteten (lite suddig).
  • @ Eti2d1: fick det. Den sista raden slängde mig när jag läste detta igår.

Den bilden av Alicia och Welkin är från OVA 9, eller epilogen från berättelsen.

Det är en skärmdump av denna OVA där det sommarliga finns på den officiella wikiasidan från Valkyria Chronicles här

Det är markerat som avsnitt # 35 längst ner på sidan