Anonim

After the Vault Year 5 Kapitel 31 Harry Potter Hogwarts Mystery

Jag känner till Harmony Golds anspråk på att äga exklusiva amerikanska distributionsrättigheter till allt Macross-relaterat material, såsom filmer, leksaker och tryckta medier. Jag vet också att japanska domstolar ogiltigförklarade det ursprungliga avtalet som Harmony Gold hade med studion som sålde dem det ursprungliga licensavtalet baserat på det faktum att de faktiskt inte ägde det de sålde (det var ursprungligen en gemensam Tatsunoko / Nue-produktion).

Jag vill veta om det finns någon chans att Macross: Delta eller F kommer staten, ja, någonsin.

Oavsett vad som hände i Japan, om jag förstår rätt vad den här länken säger, äger Harmony Gold varumärket Macross åtminstone för USA och det har förnyat det fram till 2023 som anges längst ner på denna Justia-varumärkesida under Varumärkesevenemang

2013-09-05 - REGISTRERAD OCH FÖRNYAT (FÖRSTA FÖRNYELSE - 10 YRS)

3
  • 2 Åh kära herre. Robotech fick mig in i anime, då fick jag veta att det bara var en mashup av Macross, Southern Cross och Genesis Climber Mospeada, med en "original" story ........... Jag har hatat Harmony Gold sedan dess. 2023 ............ för fracks skull. Och tack för svaret, visste inte den varumärkessajten.
  • just citerade den del som visar att den har förnyats till 2023 eftersom jag ursprungligen inte kunde hitta den (letade efter år 2023)
  • Jag hoppas uppriktigt att de börjar använda licensen för mer än bara att göra rättsfall för att tjäna pengar genom att stämma alla och allt som använder något som på distans ser ut som en mecha som kan vara ute från macross (de körde till och med framgångsrikt företag konkurs på det sättet några gånger)