Anonim

Hej där Delilah-texter.

Jag har faktiskt aldrig läst mangan, bara fanficen av en annan manga som den inspirerade. Författaren kunde inte komma ihåg mangans namn men här är vad de hade att säga om det.

"Det hade en grupp tonåringar som planerade en självmordsfördrag på nätet, blev vänner, blev distraherad av alkohol och allmänna shenanigans och slutade inte gå igenom självmordet längre ... huvud kvinnlig ledning var ute med en av killarna och hon tänkte "kanske under andra omständigheter skulle vi ha varit ute på ett datum istället för att planera att dö". "

Jag tog fram några saker där ellipsen är, eftersom det var en sidkommentar. De nämnde dock att slutet var typ av tragiskt. Jag skulle vara väldigt tacksam om någon vet om det. Tack på förhand!

1
  • Låter lite som volym 2 av NHK ni Youkoso!.

Låter som den första historien om Kanojo ga Tonda Hej.
Detta är beskrivningen av första berättelsen från MAL Page of Kanojo ga Tonda Hej:

Rekrytera de som vill avsluta det och dö, men är ledsna när du gör det ensam Trött på allt, publicerade Mie ett meddelande på Internet-anslagstavlan och hittade självmordspartner. Fyra pojkar och flickor samlades på grund av deras band till döden. Och då ?!

Fortsättningen från den beskrivningen är precis som den beskrivning du har:

... blev vänner, blev distraherad av alkohol och allmänna shenanigans, och slutade med att inte gå igenom självmordet längre ... huvudkvinnan var ute med en av killarna ...

Jag är inte riktigt säker på hennes tankar, men hon tänkte verkligen på något i linje med "Om jag bara träffade honom tidigare" eller så, och hon blev kär i honom. Och om...

... De nämnde dock att slutet var typ av tragiskt

kanske det handlar om:

Precis som du har sagt upphävdes självmordsplanen. Men i slutändan, en dag, fick de tre nyheten att den andra flickan (den som inte är huvudkaran) var död, från att begå självmord.

Det kan vara Durarara manga. Det finns en webbplats för självmordspakten och Izaya Orihara får någon att anmäla sig till det, men allt var ett skämt för honom. Han blir full och hög men de har aldrig gått igenom pakten.