Anonim

Hatsune Miku - World Is Mine

När Kirito loggar in på ALO med sitt SAO-konto laddas alla hans SAO-färdigheter och poäng och till och med Yuis hjärta; så vi kan dra slutsatsen att samma sak måste ha hänt med hans avatar också. Om så är fallet, varför kände Sugu honom inte igen och om inte, varför är det så?

5
  • Sugu var aldrig i SAO - varför skulle hon känna igen någon från SAO?
  • @Odd I det första avsnittet får vi reda på att avatarer exakt ser ut som spelarnas verkliga kroppar i SAO, så Sugu bör känna igen Kiritos avatar.
  • Men i ALO är de inte identiska med deras verkliga kroppar (vingar, öron ...). Och inget tyder på att de är identiska med deras SAO-avatarer.
  • Relaterat: anime.stackexchange.com/q/24382
  • för efter händelsen av original SAO, "Kirito" bli en modefluga för IGN karaktär namn. . . Jag slår vad om att det finns många "Kirito69", "Kirito11", etc etc

När människor fångades i SAO blev deras avatarer exakt lik deras verkliga kroppar, så det var möjligt att känna igen någon från det verkliga livet.

Kirito på SAO:

Kirito i verkliga livet:

Men i ALO är det helt annorlunda.

Se Sugu och leafa som ett exempel:

Verkliga livet:

ALO:

Kiritos avatar i ALO maj likna hans karaktär från SAO, men ändå är det fortfarande annorlunda. En spelare med den avataren kan se helt annorlunda ut i verkligheten. Och människor som spelar MMORPG är inte vana vid att prata om sitt verkliga liv i spelet.

Så Leafa kände inte igen Kirito eftersom det inte fanns någon anledning för henne att göra det i ett spel som ALO.

7
  • 2 Lägger till detta - på SAO, människor började med vilken avatar de ville. Vid en viss tidpunkt var deras avatarer tvingade till deras verkliga utseende (runt den tid då det avslöjades kunde de inte logga ut osv ...). Det är rimligt att tro att den här ursprungliga avataren var vad Leafa / Sugu såg.
  • 1 @Maroon - bara lägga till en möjlighet. När det gäller visuals skulle det vara ganska skakande om Kirito skulle ha dykt upp som han var före förändringen på Alfheim och därför var representerad med sitt senare utseende.
  • 2 Jag kommer också ihåg när Kirito valde sitt lopp en röst sa att det var hans utseende skulle "genereras" nästan slumpmässigt, antingen av total chans eller från datakonflikt med hans SAO-spelardata Kirito såg ut som Post Death Game Start Kirito.
  • 1 Också för att bekräfta "En spelare med den avataren kan se helt annorlunda ut i verkligheten" del, i början av Death-spelet kom ihåg hur 2 karaktärer reagerade när deras avatarer förändrades, en spelade som en ung flicka. Sugu antog antagligen bara att hon lekte med en kille och inte en tjej i en killeavatar (om Kirito faktiskt var en tjej och Sugu krossade fortfarande på ... * svimmar från över exponering för söta Shoujo Ai / Yuri *)
  • 1 ALO-avatarer genereras slumpmässigt. Kirito skapade en ny karaktär med en ny avatar. Ett fel orsakade att hans SAO-statistik och objekt överfördes och skrivit över det mesta av hans data; men hans avatar förändrades inte. Som sagt är likheten mellan hans RL-jag och ALO Avatar ett resultat av att artisterna inte vill förvirra tittarna. Till och med under säsong 2 ändrade de inte Kiritos GGO-avatar, även om romanerna skildrar ett MYCKET annorlunda ansikte än hans RL-jag. Likheterna är att se till att folk känner igen honom, men det förvirrar tydligt vissa.

När Kirito gick till ALO sa det att hans framträdande kommer att slumpmässigt, men eftersom alla hans data överfördes från SAO såg han ut som han gjorde i SAO vilket var exakt hur han ser ut i verkliga livet, men när Sugu såg honom skulle hon har inte trott att det var hennes kusin eftersom alla blickar hade slumpmässigt.

Suguha liknade inte sitt sanna jag eftersom det var en annan maskin i anime men av samma skapare ... kom ihåg hur de "bad dem att röra sig själva överallt så att de liknade samma?" Kommer du ihåg hur det fanns speglar och när de såg inuti dem såg de ut exakt samma som de ser ut i den verkliga världen? Kanske det är därför. En, för om det är en annan maskin, kanske de har glömt att göra den så att du var tvungen att röra dig själv, två, för att de inte fick några speglar i Alfheim.