Anonim

BRIANNA - Allt jag behöver

Så innan om jag kunde skulle jag köpa Manga från Madman Entertainment innan jag tittade på utländska butiker som Right Stuff. idag fick jag emellertid ett e-postmeddelande från Madman om att;

Du kanske har hört nyheterna ....
Från och med den 1 maj kommer Madman inte längre att distribuera Manga,
eller böcker i allmänhet - åtminstone för tillfället.

Men vi vet att du älskar Manga, så vi ger dig en sista möjlighet att ta ett fynd med 60% rabatt på alla Manga och böcker * på Madmans webbutik!

Missa inte. Försäljningen måste avslutas den 30 april kl 23:59.

Jag undrar om det finns några platser / distributörer i Australien som fortfarande säljer Manga och har en onlinebutik?

Många bokhandlar, som Dymocks, säljer också manga och har onlinebutiker där mangan finns i lager. Du kanske också vill kolla Kinokuniya, eftersom de importerar från Japan och lagrar lokalt distribuerade böcker. Naturligtvis är den japanska importen vanligtvis på japanska, men det finns några sällsynta tvåspråkiga utgåvor om du kan hitta dem.

Dessutom ser det ut som att Simon & Schuster har tagit upp rättigheterna att distribuera Viz Media-titlar i kölvattnet av Madmans tillkännagivande, så de flesta av dessa bör fortfarande vara tillgängliga efter maj. De andra företagen kan dock vara lite knepigare att spåra. Om vi ​​tittar på S & S-webbplatsen omdirigerar de dig främst till återförsäljare snarare än att sälja direkt, men förhoppningsvis dröjer det inte länge innan mangan dyker upp på deras webbplats så att du åtminstone vet var du kan få dem.