Anonim

atlas - trasig rekord (officiellt ljud)

Jag har några frågor om slutet på Ousama Game:

Har inte Chiemi en tvillingsyster?
Hur spelar hennes existens in i slutet av denna manga?
Om hans önskan är att få Chiemi tillbaka, kommer då inte tvillingsystrets existens att spela in?
Vad sägs om Chiemis far? Han var också den enda överlevande av det första Ousama-spelet!

Chiemis tvillingsyster Natsuko är den riktiga ousama, men Nobuaki inser inte det eftersom han önskade att Ousama-spelet aldrig skulle uppstå, på grund av detta tvingades Chiemi att byta plats med sin tvilling (i den nya dimensionen som hans önskan skapade) och tack till det var Natsuko inte arg på sin far för att han övergav henne och hennes förbannelse kommer aldrig till och förblir därmed vilande i hennes system.

Eftersom det i Ousama Game-Kigen antyds att starka negativa känslor är det som får viruset att dyka upp, kom ihåg scenen (med den ursprungliga Natsuko) där hon var i skjulet och grät eftersom hennes mamma och byn plågade henne på grund av det faktum att hon var kär i sin egen kusin?

Den ENORMA MÄNGDEN AV STRESS är det som fick hennes immunförsvar att försvagas nog för att viruset skulle komma in i henne.

Följaktligen är Nobuaki omedveten om detta så han fortsätter att gå vidare i sitt dagliga liv och be tvillingen Natsuko att vara hans flickvän utan att veta att det inte är Chiemi.

(OBSERVERA PAUSEN OCH UTTRYCKET PÅ Hennes ansikte innan hon berättade för honom JA)

I slutet kommer viruset att vänta tills en framtida generation utlöser det till den punkt där en annan King's Game börjar.

1
  • 1 Det är ett sådant trippy svar, men jag erkänner att det är vettigt! Σ (゜ ロ ゜;)

I slutet är Nobuaki den sista som lever och får höra att han kan göra någon önskan han vill och efter det blinkar det dit han frågar Chiemi. Det här är inte en flashback men är faktiskt kraften i önskan som vänder tiden tillbaka till när han frågar Chiemi innan ousama-spelet hände. Nobuaki är den verkliga ousama men han inser inte eftersom tiden har vänt och därför är allt som utvecklas som ett resultat av förslagskraften från Nobuaki. Han tänker helt enkelt det och det händer. Drömmen redan i början är hans vaga minne om de händelser som inträffar

0