Anonim

kolkata klass 3 | klass 3 | klass 3 kolkata | samhällsvetenskap / samhällsvetenskap | #uniquestudy

I avsnitt 37 "Ging Och Gon" kan vi se att ett band lämnades till Gon av sin far Ging. Efter att ha spelat detta band hoppar scenen till Ging och rider ovanpå två olika djur. Scenen visar tydligt ett gigantiskt träd i bakgrunden.

Nu är denna trädstorlek väsentligt större än någonting annat som ses i serien förutom World Tree som Gon klättrar upp i avsnitt 148 "Fram till nu x och x From Now". Trädet som visas i scenen ser ut att vara ännu större än det tonåriga världsträdet. Ging säger också att han inte har varit på den mörka kontinenten ännu på grund av att han inte uppfyller kraven.

Skulle det vara säkert att anta att det fanns mer än ett världsträdsfrö som hittade vägen till den "kända" världen?

Kort svar: förmodligen ja.

Längre svar:

För det första är det tydligt att de två träden uppenbarligen är olika träd:

World Tree sägs vara det högsta trädet i världen och når 1784 meter i höjd.

Trädet i bakgrunden är uppenbarligen ett annat träd, eftersom det är på en ö och det inte finns en stad under den. Det verkar också vara tillräckligt stort för att vara ett världsträd, eftersom det är mycket högre än träden som omger det.

(Det kan dock bara se ut som större än sappling på grund av molnets perspektiv och höjden)

Om detta är ett världsträd och Ging har varit där, (förutsatt att Ging aldrig har varit utanför den 'kända' världen) så finns det ett andra världsträd i den 'kända' världen.

Detta är förmodligen inte osannolikt eftersom Chimera-myror också är från omvärlden så vi vet att saker från den 'yttre' världen kan komma in i den 'kända' världen.

Å andra sidan finns det en annan möjlighet - att Ging ljuger för Gon när han sa att han aldrig har varit i omvärlden. Det finns 28 överlevande (varav endast två är officiella) från expeditioner till den mörka kontinenten så Ging kan vara en av dem. Han är en av de fem mest kompetenta nenanvändarna och kan ha makten att överleva resan.

Det finns dock aldrig en anledning för Ging att ljuga för sin son.

2
  • Tack, jag hade en teori som liknade din om att Ging skulle hitta den, jag hade också trott att det här världsträdet var beläget på en plats som bara projägare hade tillgång till.
  • Vad är det mörka högst upp på ramen? Om det är baldakinen ser det ut som en annan art än världsträdet. Om det är ett stormmoln kan det vara ett mycket udda berg eller ett dött världsträd eftersom vi inte ser några lemmar, grenar eller löv.