Anonim

INNA - Yalla (Armageddon Turk Mix)

I speciellt avsnitt 10.5 av Elfen Lied anime fanns det en scen där Lucy var tillsammans med en tjej i en skola. Vem var den flickan? En vän? Och varför ville hon skydda henne? Jag trodde att Lucy hatade alla människor och ville döda dem!

Hon är Aiko Takada.

Fem år efter mordet på Koutas familj gick Lucy (eller Kaede som hennes ursprungliga namn) runt och dödade och smittade människor. Aiko Takada var ansvarig för att oavsiktligt hindra Kaede från att göra en annan härjning när hon av misstag träffades av en fotboll.

Aiko är den andra flickan efter den namnlösa Orphanage Girl som blev vän med Kaede. I anime, när Kaede avslöjade sina horn för Aiko, fann Aiko dem coola, som hur Kouta gjorde då. Hon är också en avgörande punkt i Kaedes / Lucys liv som

Kurama sköt Aiko av misstag när hon försökte skydda Kaede. Kaede gick sedan med på att gå med Kurama till Diclonius Research Institute eftersom han lovade att Aiko kunde räddas. Senare i anläggningen rapporterade han till henne att Aiko dog, vilket ledde till att Kaede / Lucy hatade Kurama för att ha brutit sina ord och planerat att döda alla sina nära och kära medan han lämnade honom vid liv som vad han gjorde mot henne med Aiko (som Kaede / Lucy anser Aiko en älskad av henne).