Anonim

Kyle Hendricks visar upp sin förändring

Efter att ha tittat One Piece Film: Z det konstaterades under filmen att en pirat klippte av Zephryarm och dödade de flesta av hans besättning av marinister i trängning. Denna pirat blev senare inbjuden att vara en av Shichibukai. Finns det någon källa som anger vilken av Shichibukai det var? Jag kunde inte hitta någonting på hans wiki-sida. Jag trodde att Oda kanske skulle ha sagt det någon annanstans.

Svaret har inte uttalats officiellt, men vi har element som gör att vi kan begränsa Shichibukai.

Enligt Volym 1000 befordrades piraten som klippte av Z: s arm till en Shichibukai "för ett år sedan", vilket betyder under timeskipet. Detta utesluter någon av de ursprungliga sju såväl som Blackbeard, och lämnar bara Buggy, Trafalgar Law och Edward Weevil.

Därifrån kan endast spekulation användas, eftersom inga ytterligare officiella detaljer har avslöjats. Eftersom Buggy är relativt svag även nuförtiden, jämfört med Z som redan var Admiral-nivå när armen klipptes, kan man anta att han inte gjorde det, såvida han inte blev extremt lycklig.

Fortfarande enligt Volym 1000:

Zephyr blev amiral vid 38 års ålder under Gol D. Roger och Edward Newgates guldålder. Vid den här tiden hade han blivit mycket populär bland sina underordnade. Han gifte sig och ett år senare föddes hans son.

Zephyrs lycka upphörde i förtid när en pirat mördade sin fru och son tre år senare. Zephyr ville avgå från Marines, men han övertygades så småningom att stanna som instruktör. Han utbildade många kadetter, varav de flesta skulle klättra upp i marinans byråkrati i både makt och status.

Tjugotre år efter hans nära och kära dödades Zephyrs arm av av en pirat som hade en Devil Fruit-makt, och hela hans division blev massakrerad med endast Ain och Binz som överlevde.

(Källa: One Piece Wikia-artikel om Zephyr)

Det betyder att Zs arm klipptes av för nio år sedan, vilket i sin tur betyder att Law var cirka 17 år gammal. Det är troligt att Law var stark redan då, men det är osannolikt att det var han som gjorde det, eftersom Z redan var en tidigare amiral, och Law inte kunde besegra Vergo förrän i dag, efter att Vergo blev vice-admiral.

Detta lämnar Weevil, vars förflutna fortfarande till stor del är okänt och vars styrka är enorm, som den mest troliga mannen att ha avskuren Zs arm, men tills det finns officiella bevis för att bekräfta eller förneka någonting, kan det bara förbli spekulation vid denna tidpunkt.

1
  • 2 såvida han inte var extremt lycklig ... Buggy är alltid lycklig tror jag ...

Vi har inte träffat krigsherren som tog Zephyrs arm än. Det här är krigsherrarna efter tidshoppet:

  1. Dracule Mihawk
  2. Donquixote Doflamingo
  3. Boa Hancock
  4. Trafalgar D. Vattenlag
  5. Buggy The Clown
  6. Edward Weevil
  7. ???

Från och med kapitel 908 avslöjades det dock att

Bartholomew Kuma förlorade sin Shichibukai-titel under tidshoppet och blev en slav till Celestial Dragons. Eftersom Doflamingo & Law också har tappat sina titlar finns det bara 4 krigsherrar vi känner till.

Jag antar att Oda gjorde saker på det här sättet så att ingen kan begränsa svaret när vi träffar de tre återstående Shichibukai.

Jag tycker att det borde vara Doflamingo. Doflamingos krafter kan enkelt skära av Z: s hand och regeringen vill inte att någon som skär av en admirals hand ska bli en shichibukai. Och Doflamingo hade hotat regeringen att göra honom till en shichibukai, därför tror jag att det troligen skulle vara Doflamingo.