Anonim

Bilderbuch - Frisbeee (officiell)

Detta är en ring med en röd tätning och "忍" -emblem i guld.

Jag vet inte om den här typen av ring är i Naruto.

Vem bär det? Är det en knockoff?

5
  • Kan du inkludera ytterligare information? Som var köpte du den eller vad är produktbeskrivningen från butiken du köpte den från?
  • Det ser ut som en av Akatsuki-ringarna, men den japanska karaktären där på ditt foto skiljer sig från alla Akatsuki-ringarna. Det kan vara en knock off.
  • Den japanska karaktären är 忍 vilket är shinobu (smyga) och en del av ninja. Det skulle dock vara bättre om du kunde redigera och ge ett ytterligare sammanhang till varför du tror att det kommer från Naruto.
  • Det ser ut som en akatsuki-ring men med de allierade shinobi-styrkorna emblem på den istället, förutsatt att det verkligen är från Naruto. Som sagt kan jag inte minnas någonstans i anime där någon hade på sig ett sådant tillbehör.
  • Att döma av metallbearbetningen är det en handgjord ring, gjord av någon som inte är särskilt skicklig på den.

Detta är en ring gjord i stil med Akatsuki-ringarna. Men sådana mönster är bara inspirerade och har liten eller ingen betydelse för Naruto-serien.

Jag kommer inte att lägga upp länkar till någon online-leverantör, men du kommer att hitta många liknande från olika leverantörer om du gör en kortvarig Google-sökning efter något som "shinobi symbolring". Om du lägger till Naruto i frågan kan du få mer franchise-relevanta.

0