Anonim

Güldür Güldür Show 214. Bölüm - Amcaoğulları Merzifon’da

Så i anime-serien introducerades vi för Kale som många märkte "kvinnlig Broly". Vegeta gör några kommentarer om att hon eventuellt har "den sanna super saiyan" och vi ser hennes förvandling med vita ögon, skrymmande form och grönt hår och aura. Och nu har vi den officiella versionen av Broly, med en omvandling som på något sätt ser likadan ut, men annorlunda kanske av konstnärliga / animerade stilskäl. Är dessa omvandlingar desamma? Finns det hårda bevis för att de nu har samma omvandlingar eller kanske nu Kale och Brolys transformationer kommer att behandlas som olika super saiyan-omvandlingar?

1
  • Transformationen kallas Berserk, och Kale är universum 6 motsvarande Broly. Så vitt jag vet finns det ingen kanon som stöder Kale som Super Saiyan Legend som Broly är.

Troligtvis Ja. Baserat på egenskaperna hos transformationerna verkar de verkligen jämförbara. Detta beror på att Kale karaktär baserades på Broly. Under en berättelsekonferens nämndes det att karaktären av Broly var mycket populär. Därför föreslogs att inkludera en Broly-liknande karaktär i turneringen av makt. Detta resulterade i skapandet av Kale. Du kan läsa mer om det här.

Broly är bara totalt sett stark och tenderar att växa sig starkare i mycket snabb takt under striden. Kale visade något liknande (huvudsakligen i mangan) men uppenbarligen inte i samma utsträckning som Broly. Två krigare som använder samma transformationer behöver dock inte nödvändigtvis vara lika starka. Som till exempel är Super Saiyan Goten ingenstans nära Super Saiyan Goku. Även om Kales ursprungliga Berserker-form kan jämföras med Broly-formen lyckades hon styra sin makt till en mindre skrymmande version av transformationen. Det antyddes att Broly var utom kontroll från den tidpunkt då han började använda sin vrede form. Så jag tycker att det är ganska uppenbart att Broly inte har verklig kontroll över sin makt. Därför är det mycket möjligt att han kanske en gång lyckas använda sin sanna kraft mer effektivt.