Anonim

One Direction - Steal My Girl

I det första avsnittet, när Kirito visade Klein striden, fortsätter konversationen

Kirito: Det finns dock ingen magi.

Klein: Ett RPG utan magi? Det är ett djärvt beslut.

Men senare i showen besöker Kirito Lizbeths butik i Hjärtatemperatur.. Kirito handlar om ett annat svärd och visar Lizbeth sitt Belysning.

Lizbeth svarar med:

En belysare! Det här är det mest gnarliest magi svärd en person kan få från ett monster droppe.

Om magi inte fanns, hur skulle det finnas ett magiskt svärd?

I SAO finns det inga magiska trollformler som spelare kan kasta. Enligt ljusromanen har SAO dock några magiska föremål och aspekter. Några av dessa föremål inkluderar ädelstenar som spelare kan använda för att omedelbart teleportera, läka eller återhämta sig efter gift. Det finns också Divine Stone of Returning Soul som återupplivar en fallen spelare.

Denna text och följande citat är hämtade från ljusvolymens andra volym.

De få magiska föremålen i denna värld där de hade uteslutits var alla formade som ädelstenar. Blå var för omedelbar teleportering, rosa för återhämtning av HP, grön för motgift och så vidare. De var alla praktiska föremål som gav omedelbara effekter, men de var också dyra. Så i de flesta fall använde folk billigare föremål som långsamverkande drycker efter att ha sprungit ifrån en kamp

Vissa delar av spelet kan också betraktas som magiska, såsom teleporteringsportarna som används för att flytta mellan våningarna och de förändringar som finns i kyrkor. Dessa altare skulle tillåta en spelare att välsigna sina vapen när de möter odöda motståndare. Om en spelare var förbannad kunde de också använda altaret för att ta bort debuffen.

Det var det omisskännliga märket för en kyrka, av vilken åtminstone en finns i varje stad. Och genom altaret inuti var uppgifter som att ta bort attacken som var unik för monster, Curs och välsignelsen av vapen att gå upp mot odöda monster med, möjliga. I SAO, där magiska baserade komponenter knappt finns, kan det betraktas som en mest mystisk plats.

När det gäller Elucidator beskriver ljusromanen detta som ett demonsvärd, inte ett magiskt svärd. Men både engelska sub och dub hänvisar till det som ett magiskt svärd. Som diskuterats i kommentarerna tror jag att detta är ett fel i översättning. Så det finns inga magiska vapen i SAO, men de verkar ha andra former av magi.

En är Players , vilket innebar vapen tillverkade av oss smeder. Den andra inkluderade vapen som man fick genom att äventyra när Monster droppar . Det behöver inte sägas att smeder inte gillar så mycket vapen. Jag kunde inte ens börja räkna alla namn som "Namnlösa" eller "Inget märke" som fick dem. Men det här svärdet verkade vara ett mycket sällsynt föremål bland monsterdroppar. Om du jämför den genomsnittliga kvaliteten på spelartillverkade vapen och monster-droppar, var det förra bättre. Men då och då uppträdde Demonsvärd som den här det var vad jag hörde.

Du missförstod sammanhanget med Klein och Kiritos konversation. Linjen direkt före det du citerade är mycket lysande.

Kirito: Jag har hört att det finns ett obegränsat antal färdigheter. Det finns dock ingen magi.
Klein: Ett RPG utan magi? Det är ett ganska djärvt beslut.
Kirito: Är det inte roligare att flytta din kropp när du slåss?

Eftersom konversationen handlar om svärdfärdigheter hänvisar Kirito utan tvekan till magiska trollformler, som de som kan kastas i Alfheim Online för sådana effekter som läkning och illusion. Han menar inte att det inte finns någon magi i Sword Art Online-världen, bara att det inte finns några magiska trollformler som spelare kan använda. Som sådan bryter inte förekomsten av ett svärd som klassificeras som "magi" denna regel. Men eftersom det har noterats att det magiska svärdet kanske bara har översatts fel, kommer jag att notera några andra magiska saker i Sword Art Online: Det flytande slottet, vissa monster, Silicas drake och väckningsobjektet kan alla klassificeras som magi.

Det finns verkligen ingen magi i Sword Art Online.

I din fråga missförstår du något viktigt. Lizbeth säger inte det. Hon säger att "av alla monster droppar, är det här svärdet tillräckligt bra för att betraktas i en maken (魔 剣 förbannat svärd) klass." vilket är som att säga att svärdet är i en egen klass. Hon säger ingenting om magi.

3
  • Måste vara någon form av översättningsförvirring då. Lizbeth säger att på SAO engelska dub.
  • ja, jag har båda versionerna här. du har rätt
  • Snarare än Cursed, skulle jag säga "Demonic". I slutändan är "Demon" och "Magic" faktiskt samma ord på japanska, tyvärr, och du måste ta reda på vilket som är enligt sammanhang eller andra parade ord.