Anonim

Katherine Jenkins - Fear Of Falling

Jag har alltid trott att färgen på ringen matchade Soul Gem. Men efter att jag dechiffrerat körningarna på ringen fick jag ett Mami Soul Gem Necklace som sa HOMURA, jag tittade upp på wiki och såg att Mami's faktiskt är lila, inte gul som hennes själspärla.

Så jag undrar vad som är färgerna på ringarna för var och en av de magiska tjejerna?

EXTRA: Jag tog faktiskt 6 Ring / Soul Gem Necklace med den 6: e uppsättningen med Homura's Soul Gem och en Green Ring.

EDIT: mitt misstag, det är en Green Soul Gem och Pink Ring

Enligt listan på Madoka wiki:

  • Madoka Kaname (rosa) -

  • Homura Akemi (lila) -

  • Mami Tomoe (gul) -

  • Sayaka Miki (blå) -

  • Kyoko Sakura (magenta) -

Du kan se på var och en av bilderna namnet på baksidan motsvarar namnet i bilden (som jag översatte från den här onlineöversättaren). Så det verkar färgerna är samma som själens ädelstenar.Det verkar som om den gröna själspärlan också tillhörde Madoka Kaname.

Listan kan också ses i detta Crunchyroll-nyhetsinlägg.

1
  • den sista länken till Green Soul Gem, det är samma jag tog med, de andra 5 är precis så, när man tittar på alla ringar så är Mamis namn på den blåa så jag antar att de kan vara felaktiga repliker och du kan bara välj Homura och Madoka efter färg eftersom de har samma bild på lådan, Boxarna för Mami, Sayaka och Kyoko har alla sin bild på sig, jag är osäker på Green Soul Gem eftersom den har samma bild på rutan som Madoka och Homura men den rosa ringen kan betyda att den är Madoka men från en annan tidslinje