Anonim

Vår största YouTube-överraskning än!

Det är typ av spännande att Death Note aldrig tar slut på sidor ...

Hur man använder: XXXI

Antalet sidor i Death Note kommer aldrig att ta slut.

Källa

Eftersom den är gjord av en okänd sak är det inte riktigt så svårt att tro, men vi såg inte riktigt effekterna av denna regel i anime, vilket jag antar kan vara viktigare än de flesta reglerna (om du inte visar mig några andra synpunkter i svaren), genom att analysera:

Tjockleken på anteckningen bör öka:

Genom att anta att antalet sidor kommer att öka varje gång du använder anteckningssidorna för att göra det oändligt, skulle vi tydligt se att dödsanteckningen blir tjockare, eftersom antalet sidor ökar och vi skulle tydligt se att anteckningen om Ljuset skulle vara för tjockt efter sina långa år med att använda det.

De redan skrivna sidorna finns kvar:

Vi kan också dra slutsatsen att de sidor som redan är fyllda inte försvinner eftersom både L och Near analyserade namnen skrivna på anteckningarna och namnen på de döda offren som ett annat bevis på övertygelsen.

Nu som en fråga:

Vi vet att användaren kan rippa några sidor från anteckningen för att använda dem senare, nu vad skulle hända om användaren rippar alla sidor från den sista fyllda till slutomslaget för anteckningen för att använda dem senare? :

  1. Kommer det att bedömas som att förstöra anteckningen?
  2. Kommer det att bedömas rippa några sidor?

Om 1) görs anteckningen värdelös.
Om 2) skulle andra sidor visas i anteckningen? Om de dyker upp, kan användaren fortsätta att riva av sidor och ge dem till hundratals människor som gör Kira överallt? Varför gjorde inte Yagami Light sådant som att bli mästare på sidanvändarna och den enda som kände till deras namn om de inte lydde honom och som ett resultat skapade en armé för sig själv gjord av Kira-fansen?


Kontrollera också: Varför finns det en hel Death Note om bara en sida räcker?

6
  • @TechSupport Du kan ställa det som en separat fråga. Den enda regeln när det gäller att radera namnen är att det inte kommer att leda tillbaka den dödade personen (mangapiloten hade dock ett dödsgummi), men det finns inget som hindrar användaren från att gnugga för att återanvända sidan. För den delen kan du skriva över på sidorna, för det finns ingen regel mot det!
  • Jag har nyligen besökt den här frågan och tittade på anime just nu när den slog mig. I avsnitt 33 (strax före reglerna i mitten av avsnittet) får X-Kira ordern att riva ut sidorna i dödsnoten och gör det omedelbart och ritar ut de sista sidorna i boken. Han skrev namn i det tidigare och vi ser honom inte vända några sidor. Å andra sidan beordrades han att skicka emty men hade redan skrivit på rätt sida och han var tvungen att göra avrättningar i flera dagar till. Vad gör du av det här? Är det värt en ny fråga?

Eftersom det finns flera frågor kommer jag också att dela upp svaret i flera avsnitt.

Varför ökar inte tjockleken på Death Note?

Den regel som citeras i frågan tycks motsäga ett uttalande som Sidoh gör i ett mangakapitel. Han säger att för att få tillbaka sin Death Note måste han vänta tills den nuvarande ägaren dör eller tills alla sidor är fyllda. Eftersom både manga och Hur man läser avsnitt är kanon, skulle jag kalla detta ett författarfel. En tolkning är dock möjlig där båda påståenden kan vara korrekta, utan att orsaka motsägelser. Låt oss överväga de tre fallen.

  • Hur man läser versionen av regeln är korrekt.
    Om sidorna i Death Note aldrig tar slut kan vi anta att nya sidor kommer att växa på något sätt när alla sidor har förbrukats. Den mest troliga förklaringen till varför boken inte blir tjock är att Ljus slet bort och förstörde några eller alla gamla sidor efter att de nya sidorna växte.

    L eller Near bekräftade bara att de människor vars namn då fanns i Death Note verkligen hade dödats. De kunde inte, och kunde inte, verifiera att det fanns Övrig människor dödade vars namn är inte i Death Note.

  • Sidohs uttalande i manga är korrekt.
    I mangapiloten bestod Death Note av 60 sidor med 38 rader per sida. När du hade slut på utrymme kan du be din Shinigami om en ny.1 Pilotkapitlet betraktas vanligtvis som icke-kanoniskt, men det är möjligt att författarna planerade att Death Note i mangan skulle bete sig på samma sätt och helt enkelt glömde bort det när de skrev Hur man läser.

  • Båda versionerna är korrekta.
    Vi kan tolka uttalandena som följande. När Sidoh sa att dödsnotens sidor är fyllda, hänvisade han till fysisk Death Note. De Hur man läser avsnittet hänvisar till logisk eller konceptuell Death Note. Den nya anteckningsboken som Shinigami ger kan ses som "fortsättningen" av den tidigare boken. Eftersom det inte finns någon gräns för hur många gånger du kan be Shinigami om en ny bok, blir sidorna aldrig logiska.

Hur tolkas rivning av den sista sidan?

Det här är enkelt, eftersom en sönderriven sida från Death Note fortfarande är tekniskt en del av samma Death Note. Detta framgår av följande kanonhändelser, vilka båda använder sig av sin plan.

  • Någon som rör vid den sönderrivna biten kommer att se Shinigami associerad med den dödsnoten.
  • Någon som har tappat minnen från Death Note kommer att komma ihåg dem efter att ha rört den trasiga biten.

Detta innebär att tills den sista sidan är fylld, anses boken fortfarande inte vara fylld.

Kunde Light rippa sidor och distribuera dem för att skapa en Kira-armé?

Tekniskt sett kunde han göra det, men det finns ett antal anledningar till att detta inte skulle vara en bra idé.

  • Av förklaringarna i de två första avsnitten följer att om inte alla sidor är förbrukade, kommer Light inte att få fler sidor. (Tills alla sidor är fyllda kommer nya sidor inte att växa eller Shinigami ger dig inte en ny bok, beroende på vilken version som är korrekt.)

  • Att distribuera sidorna med Death Note ökar Kiras chanser att fastna. Även om han väljer människor med en "hög känsla av rättvisa" som han vill, skulle inte många vara så smarta eller försiktiga som han när det gäller att täcka över sina spår. Det finns en god chans att någon skulle spilla bönorna, till exempel över ett glas alkohol. Dessutom, om sidorna faller i händerna på polisen, kan de fungera som bevis, som så småningom skulle återspeglas till honom.

    Även om ljus har deras namn och ansikten, kan han omöjligt hålla koll på deras alla aktiviteter, och att döda dem efter att de har begått ett misstag skulle inte hjälpa honom mycket. Observera särskilt att:

    det som så småningom bidrog till att Light fastnade var Teru Mikami som agerade på egen hand utan att vänta på Lights order.


1 Death Note Manga Pilot, kapitel 0, sida 26.

1
  • IIRC i anime, Ryuk hade bett om en extra en att dumpa i jorden. Vilket innebär att han bara kan ha två när som helst.

Även om det definitivt är vagt, kan man anta att Death Note-regeln om oändliga sidor endast gäller för Death notes in Possession of a Death God (dvs. hela sidor försvinner helt enkelt och ersätts med nya i slutet av boken, eftersom Death Gods har ingen verklig anledning till varför de behöver behålla sidorna), där som Death Notes i besittning av människor har ett begränsat antal sidor (som specifikt anges av en dödsgud), men kan raderas och återanvändas efter behov (om de tror att göra det innan alla sidor är förbrukade).

Vilket är egentligen det enda sättet IMO som Near's trick kunde ha fungerat.

Vissa regler har ändrats i Hur man läser från vad som nämndes i mangan. Sidoh säger till exempel i mangan att för att han ska få tillbaka sin anteckningsbok måste han vänta på att ägaren dör eller använder alla sidor, medan det i How to Read står att det finns ett obegränsat belopp av sidorna i Death Note. Däremot anger reglerna i mangapilotkapitlet, som ingår i Hur man läser, att anteckningsboken har 60 sidor med 38 rader per sida, och att när ägaren tar slut på plats för att skriva i anteckningsboken, kan de "fråga den ursprungliga Shinigami-ägaren för en annan. "

Tja i pilot manga, står det,

Det finns 60 sidor och 36 rader på varje sida. Om du skriver små kan du skriva så många namn du vill.

Betydande så småningom skulle det ta slut. Men! Det står också att du kan be shinigami om en ny Death Note. Detta händer dock inte i anime, vilket innebär att sidorna måste regenereras på något sätt.