Anonim

Tainted Love - Marilyn Manson (musikvideo + texter)

En Tailed Beasts kraft verkar vara större ju fler svansar den har. Till exempel:

  • Power of 3-Tailed Beast = Power of 2-Tails + 1-Tails.
  • Power of 9-Tailed Beast = Power of 8-Tails + 7-Tails + ... + 1-Tails.

Detta är tydligt. Men är det möjligt att jämföra effektnivån för 1-svansar och 2-svansar med denna ekvation? Gör kraften hos 2-Tailed Beast = kraften hos 1-Tailed? Eller är det större?

Referenslänkar:

  1. De flesta av dem har delat samma idé i den här länken.
  2. Badranious svar i den här tråden.
6
  • Kan du lägga upp referensen där Power of 3 tailed beast = power of 2 tailed + power of 1 tailed?
  • @ChetterHummin, uppdaterad ..
  • Faktum är att svansar inte bestämmer kraften hos en viss bijuu, det har bevisats av manga. Faktum är enkelt: vilken som helst av bijuuerna kan slå Kurama inklusive Shukaku, och Kurama kan också sparka sina åsnor. Beror på vem som är smartare och vem som använder sin rätta kraft vid rätt tidpunkt ...
  • @itachiuchiha, läs Madaras svar ..
  • Jag tror att det inte är linjärt. Det är mer som exponentiellt. Titta på @ Madara Uchiha svar

Egentligen är det aldrig uttryckligen sagt det varje Bijuu är starkare än Allt av Bijuu med mindre svansnummer kombinerad.

Den praktiska kraften förmodligen är bestämd av svansnummer (även om de åtta svansarna sa till de nio svansarna att det inte är, ungefär som "vänskap" är mer uppskattat än "makt").

den är uppgav att Nine Tails är starkare än alla andra tillsammans, för Itachi sa att om det skulle förseglas när som helst men sist, kommer Gedo Mazo inte att kunna motstå obalansen och kommer att bryta sönder.


Det finns ingen tydlig kraftfördelning och balans, ingenting anges uttryckligen, så det mesta av det du hör är spekulation.

När det gäller den specifika frågan skulle jag säga att Two Tails är "bara starkare" än One Tail.

2
  • 2 ungefär som förväntat av Uchiha Madara själv haha ​​:)
  • @Madara Uchiha ......... du kommer ihåg detaljer om många saker !!

I kapitel 567, sidan 10, säger Hachibi faktiskt Kyuubi att

Styrka bestäms inte av antalet svansar man har.

(detta är en del av sidan 10)

Även om Kyuubi tror att antalet svansar är lika med kraft, vilket är en anledning till friktionen mellan te Bijuu (detta anges också i Naruto Wiki-sidan på Bijuu).

Det var ändå den enda gången detta sägs. Om antalet svansar verkligen inte avgör kraften som Bijuu har, har det inte funnits någon annan förklaring till förhållandet mellan Bijuus kraft.

4
  • 4 Det är som att säga "En shinobis makt bestäms inte av Chakra, utan av kraften i hans" kärlek och vänskap "". I verkligheten skulle jag sparka nästan vem som helst, och deras vänskap också.
  • @MadaraUchiha: Rättvis. Men vet vi att Hachibi menade det så?
  • 3 Vi vet inte säkert. Men jag tror att han menar att när de arbetar i samarbete med människor, som SOSP tänkt dem, kan de nå högre maktnivåer, även utan att ha fler svansar.
  • @MadaraUchiha - Som svar på din kommentar vill jag bara säga, Hashirama (ja, till och med han har återanvänds) är på väg! : D

Jämförelse av maktnivåer med tailed odjur har inte uttryckligen angivits i manga eller anime. Men följande saker har nämnts i mangan:

1) 10-Tails är ursprunget till hela chakrat.

2) 9-Tails är starkare än alla andra djur tillsammans (Naturligtvis räknas inte 10-Tails).

3) 9-Tails, med bara hälften av sin totala styrka, kunde motverka 5 andra tailed-beasts.

Baserat på dessa tre observationer har jag en teori som verkar passa ganska bra in i manga.

Eftersom tailed-beasts inte är de enda varelserna med chakra, är det säkert att anta att 10-Tails har mer chakra än alla andra tailed-beasts tillsammans. Hagoromo skapade också 1 till 9-svansar genom att dela 10-svanschakra, och han gjorde 9-svansar starkare än andra svansdjur. Han måste ha följt samma mönster för alla tailed djur, såvida han inte slumpmässigt valde att göra 9-Tails överväldigad, vilket verkar mycket osannolikt. Så det leder till mitt antagande att 8-svansar måste ha mer chakra än det kombinerade chakrat av alla svansdjur som har mindre svansar än 8-svansar, och så vidare.

Nu använder du följande klassiska geometriska serier:

Låt mängden chakra för ett tailed odjur betecknas med 'x / [2 ^ (10-n)]'; där x är hela chakrat, och n är antalet svansar för det speciella svansdjuret.

Baserat på den formeln: 10-Tails har "x" -mängden chakra, vilket är hela chakraet, och överensstämmer med observation 1. 9-Tails har "x / 2" -mängden chakra, 8-Tails har "x / 4 ', och så vidare. På det här sättet kommer varje svansdjur att ha något mer chakra än kombinerat chakra av alla svansdjur med mindre svansar. Och det överensstämmer med observation 2. Enligt formeln skulle också 1 till 7-Tails kombinerade chakra vara mindre än hälften av 9-Tails totala chakra, och det förklarar observation 3.

1
  • hur är detta relevant för frågan? du säger bara 9 svansar är större eller inte ens det. Kan man jämföra de relativa kraftnivåerna för alla tailed djur, det är OP som efterfrågar.

Jag skulle vilja säga att i anime i set 16 tog ween bee på kisame bee bara groddar 6 chakra svansar svansar när kisame vann en liten taijutsu-tävling grodade han ytterligare 2 svansar kisame som biet tog honom på allvar. Även om svansarna är av chakra, kan man ha lika mycket chakra som 9 svansar? Det kan vara så att mabye 1-svansen är mer koncentrerad än 9 svansar. Också före shippuden när naruto skulle få fler svansar i manteln desto högre effekt. Även nio svansar chakra mantel skadar miljön men 1 svansar (enligt fyrarna) inte. Också när naruto går i nio svansar chakra mantel vid 4 svansar börjar det skada honom men de 8 svansarna chakra mantel gör inte skada förrän alla 8 är ute (en del av informationen är från wiki så kan eller inte vara korrekt. Också en annan sak är att när kisame skulle använda sodeharda för att riva ut bin chakra minskade antalet svansar som visar att det finns en korrelation i antalet svans. Även om det mesta av detta är spekulation om man ser nära ser det ut som om det finns många små (och stora) tips.

1
  • 7 Det här är en treårig fråga med ett accepterat svar. Det är ingen brådska, så ta dig tid, fixa dina fel, förklara din logik och hitta i vilket kapitel / avsnitt de händelser du pratar om hände i.