Anonim

A Thousand Miles Away-The Heartbeats-original song-1960

Jag har inte läst mangaserien, så frågan kan vara ganska grundläggande.

I en tidigare diskussion sa man att antalet svansar avgör kraften hos det tailed odjuret. Eftersom halva nio-svansens chakra förseglades av fjärde Hokage, betyder det att åtta-svansarna nu har mer chakra än de nio-svansarna?

2
  • Jag tycker att det är ganska dumt hur stark kurama egentligen är. Jag menar verkligen, varför skulle det vara vettigt att de nio svansarna kan matcha om de inte överträffar fem svansdjurskulor ... menar ingen mening. Jag gillar bara inte det faktum att det är så mycket av en effektskillnad. Kinda gör att alla tailed odjur verkar värdelösa vid denna tidpunkt.
  • The Nine Tailed fox är fortfarande starkare än alla andra djur (även om det är hälften av dess kraft

Det anges inte uttryckligen, men jag tror inte.

Itachi sa till Kisame att de nio svansarna måste tätas senast, för om den inte gör det skulle Gedo Mazo kastas ur balans och bryta ner. Akatsuki visste definitivt hur Kyuubi var förseglad, för Tobi var där.

I mangan lyckades Naruto tillsammans med de nio svansarna avfyra en bijuudama av samma skala som två, tre, fyra, fem, sex och sju svansar tillsammans.

Av dem drar jag slutsatsen att även efter att hälften av honom var förseglad, de nio svansarna fortfarande har mer kraft än resten av tailed djur, om inte kombinerat!

3
  • Tobi var inte där när Kyuubi förseglades. Han drog sig tillbaka efter att Minato besegrade honom. (Kapitel 503, sidan 6)
  • Tack för svaret. Men är det möjligt att Kyuubis chakra började fyllas på?
  • 2 @ChetterHummin: Inte troligt, men möjligt. Jag säger att det inte är troligt, för tills nio-svansarna använde hans chakra i mangan, var det rent Yang.

Jag har inga bevis, men jag trodde alltid att varje Tailed Beast var exponentiellt starkare än den tidigare. Något som 10x 1-svansar = 1x 2-svans.

Om någon har bevis på detta kan du redigera det i svaret.

Enligt questipon som tillhandahålls av JNat Ekvationen kan vara så här: (x) t = odjur w / # svansar (tillägg)

1t + 1t = 2t 1t+ 2(1t) = 3t 1t + 3(1t) + = 4t ... 1t + 8(1t) = 8t 1t + 9(1t) = 9t 

9t / 2 <8t

I vilket fall skulle inte 1/2 av Nine Tails vara starkare än de 8 svansarna. Om det vore så här kan ekvationen vara mer som:

8! (8*7*6*5*4*3*2*1) = 8 tails 9! (9*8*7*6*5*4*3*2*1) = 9 tails 

9t / 2> 8t

eller så kan det vara

8t = 7t + 6t + 5t ... 9t = 8t^x 

9t / 2> 8t

x är antalet gånger starkare där varje stjärtdjur är starkare än den andra.

Allt beror på om de svansade djuren är exponentiellt starkare än en annan eller dessutom starka

9
  • 1 Ja, men frågan oroar sig för förseglingen av hälften av nio-svansens chakra. Efter denna försegling, är den formeln fortfarande giltig?
  • ja ja, säg 9-svansar är 10x starkare än de 8 svansarna. Med bara hälften förseglad. Han är nu bara 5x starkare.
  • Okej, verkar bra. Se även här för diskussion om Tailed Beasts kraftekvation.
  • @JNat Det finns ingen bestämd ekvation, men om varje svansdjur var exponentiellt starkare. Då kan Kyubii-kraften vara starkare än alla tillsammans.
  • Och en annan sak, de 8 svansarna tappade en svans under striden med sasuke så han förlorade 1/8 av sin makt.

De åtta svansarna kan regenerera sina förlorade lemmar minns du? Men den förnyelsen gäller inte hans horn som raikage har skurit. Så det betyder att de åtta svansarna inte tappade 1/8 av sitt chakra. Och även enligt mangan när sasuke återupplivade orochimaru, tog de en av uzumaki-klanmaskerna och orochimaru släppte reaperdödsförseglingen så att han kan återanvända de tidigare 4 hokage. Och eftersom Minato använde denna jutsu för att försegla hälften av de nio svansarna, så är det ögonblick som orochimaru släppte tekniken också den tid då de nio svansarna återställs. Men eftersom kraften hos svansdjuren mäts av antalet svansar kan jag säga att de åtta svansarna är starkare än de nio svansarna om orochimaru inte släppte tekniken men eftersom han gjorde det är de nio svansarna mycket starkare. Men kom ihåg vad jag säger är enligt mangan. Vi vet inte vilken historia som kommer att användas, vare sig mangas historia eller historien om Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3.

Jag tror att Kurama är mycket starkare. Efter att ha tagit bort hälften av sitt chakra och lite från naruto kunde han fortfarande bilda en svansdjurboll som var tillräckligt kraftfull för att matcha de andra svansarna som samarbetade svansdjurbollen. 8 svansar hade inte haft någon chans.

Från vad jag har samlat var det hans fysiska form som inte var förseglad, vilket antagligen är anledningen till att hans odjurstransformation i anime är så annorlunda än bin. Bara chakara, ingen fysisk form att stå på.

Det beror på att det matchas med narutostyrka, han är själv starkare än de 8 svansarna så att det matchar resten med de nio svansarna och han är bara episk

Kurama är starkare än alla andra svansdjur.
Enligt vad Kurama säger att deras makt bestäms av hur många svansar de har. Med det antyder han att han är den starkaste (som han är) och säger att den enstjärtade Shukaku är den svagaste av de nio djuren.
Det är därför han hatar Kurama.

3
  • 5 Vad i helvete försöker du säga?
  • 2 Överväg att klargöra ditt svar. Just nu är det omöjligt att förstå vad du försöker säga. Som det är nu kommer ditt svar att nedröstas och till och med raderas! Försök att förbättra det. Du kan redigera ditt svar genom att klicka på länken.
  • @senshin jag förstår det, svaret indikerar att ju fler svansar ett Tailed Beast har desto starkare är det. Shukaku är 1-Tailed Beat är den svagaste och hatar Kumara the 9-Tailed Beast (jag har inte sett nog av Naruto för att bekräfta det namnet) för att ha flest svansar. liknande det som Kohakuren säger i Kamidori när hon beskriver svansarna (det tar 150 års erfarenhet att utveckla en enda svans så att hon har bott i mer än 1200 år)