Anonim

19 tips för studenter som återvänder hem under Covid-19

Efter att ha tittat Rakudai Kishi ingen kavalleriJag blev förvirrad av vad som verkar vara ett tomthål. Specifikt visar anime kvalificeringsmatcherna på Hagun-akademin för Seven Stars Sword Art-turneringen. De kvalande matcherna verkar vara en turnering med 20 omgångar i en eliminering med 6 vinnare. Detta anges aldrig direkt, men många dialogpunkter tyder på detta ganska starkt, och i det minsta anges det uttryckligen i sista avsnittet av anime att alla tävlande den sista dagen hade vunnit 19 matcher.

De 6 vinnarna:

Enligt grundläggande matematik skulle en turnering med en eliminering med 6 vinnare och 20 omgångar innebära att det finns cirka 6,3 miljoner deltagare i den kvalificerande turneringen. Det antalet elever på skolan verkar vara effektivt omöjligt. Som jämförelse är New York Citys befolkning cirka 8 miljoner människor och det totala antalet gymnasieelever i Japan 2011 var cirka 3,5 miljoner. Så det här verkar orimligt stort som ett absolut tal.

Dessutom är antalet för stort i förhållande till skolans storlek. Området för Hagun Academy sägs vara mer än tio gånger storleken på Tokyo Dome (enligt http://rakudai-kishi.wikia.com/wiki/Hagun_Academy); med den siffran skulle den genomsnittliga befolkningstätheten vara cirka 5 personer per kvadratmeter (mer än 100 gånger så tät som den tätaste staden i världen). Dessutom har vi fått flygbilder från skolan, och även om det är stort är det inte tillräckligt stort för att rymma så många människor.

Så jag undrar, är detta verkligen rätt antal elever på skolan? Om inte, finns det någon förklaring till hur turneringen har 20 omgångar, eller är det bara ett tomthål?

1
  • Visst är det enda eliminering för representanter, men jag ser inget om vad som händer när du tappar. Det vore vettigt att du måste fortsätta slåss ändå, men det vore för prestige och förmågan att slå ut andra representativa kandidater.

  1. Hagun Academy ( Hagun Gakuen) är en av de sju Mage Knight-skolorna -> det finns bara 7 skolor.

  2. Vi har en regel

Med tävlingen besegrar sex studenter tio olika studenter och tjänar dem deras plats som Hagun Academy representanter för festivalen.

Det ser ut som om vi har färre studenter i Hagun.

BTW, det är LN-logik !!!

4
  • För 20 omgångar ska det vara 2 ^ 20, inte 2 ^ 19. Om det fanns 1 omgång, borde det vara 12 elever, inte 6. Det verkar som att jag använde fel figur för området i Tokyo-kupolen, även om din inte heller har rätt; det borde vara 112 456 m ^ 2 för hela webbplatsen. Men oavsett hur du lurar med siffrorna kommer det ut till minst 1 personer per kvadratmeter, vilket skulle representera en tät (endast stående rum) folkmassa överallt på campus, utan tomma utrymmen (uppenbarligen inte vad som visas) ...
  • Vid 5 personer per kvadratmeter finns det en allvarlig risk för att krossas eller trampa upp, och det skulle vara den genomsnittliga publiken överallt på campus. Enkelt uttryckt, baserat på vad vi visas i anime, verkar det osannolikt att densiteten är mycket mer än 100-200 000 människor per kvadratkilometer, och det är mycket mer sannolikt att vara under 50 000 / km ^ 2. I vilket fall som helst löser inget av detta problemet att en enda skola med så många elever skulle vara helt omöjlig att administrera och hantera.
  • ok, jag redigerade mitt svar, förlåt: D
  • Vänligen gör ditt svar konsekvent genom att ersätta fel nummer med rätt siffra. Vänligen avstå från att lägga till tillägget "Redigera" när huvudinnehållet är fel.