Anonim

Spider-Man: Far From Home | I teatrar 2 juli | Skaffa dina biljetter idag

Jag undrade varför det finns en Ashita nej Joe Engelska dubbad kommersiell men ingen dubbad anime eftersom det fanns en reklam som säger att den skulle komma till engelska dubbad. Jag skulle tro att det fanns en, men det finns det inte.

Varför är det fortfarande inte tillgängligt? Eller om det finns en, var hittar jag den?

1
  • Jag vet att dub-versionen förmodligen stinker orsaken till hur gammal den är men jag har alltid gillat att titta på de gamla animesna på grund av att jag växte upp på gamla animes innan jag ens visste att de var anime från japan.

Här är historien:

Den 13 augusti 2017 meddelade Anime News Network att Discotek bland annat hade licensierat filmen Ashita no Joe från 1980 (aka Tomorrow's Joe) och skulle släppa den på Blu-ray och DVD på japanska med engelska sub och på engelska. Den engelska dubben skulle komma från DVD-utgåvan 2008 av filmen av Tai Seng.

Något förvirrande har Discoteks webbplats inte någonting nyare än 2015. Men deras FB-sida talar om att släppet är den 27 mars 2018.

Den nya versionen finns på platser som Amazon och Blu-ray.com. När det gäller Tai Seng-versionen kan jag inte hitta några förekomster av DVD-skivan på internet, men jag sökte visserligen inte så hårt. Om du verkligen är fast besluten att hitta den versionen (av vilken kvaliteten tydligen inte var jättebra) kan du förmodligen hitta den om du söker tillräckligt hårt.

1
  • Tack så mycket. Jag är väl medveten om hur illa den engelska dubben beror på hur gammal den är, men för mig växte jag upp på gamla anime långt innan jag visste att Japan skapade dem och jag har alltid haft en mjuk plats för dem oavsett vaktel i alla fall tack så mycket för ditt snabba svar och för informationen.