Anonim

Fling | Full film (HD)

Precis som titeln frågar, var kan jag hitta Söndag utan Gud lätta romaner? Anime saknade en del detaljer och plot som jag tycker att den behövde, men jag kan inte hitta de engelska översättningarna någonstans. Om det inte finns någon officiell, kan du ge mig en fan som översatt en eller något i den riktningen?

Det finns ingen licensierad engelsk översättning av Söndag utan Gud lätta romaner. Det kommer förmodligen aldrig att vara, eftersom showen och ljusromanerna i bästa fall är måttligt populära i Japan.

Webbplatsens policy är att inte länka till fläktöversättningar, så jag ska bara blinka i Googles allmänna riktning. (Men du kommer inte att hitta mycket - fansen verkar inte heller vara intresserade av att översätta romanerna.)

2
  • Skulle du kunna hitta mig försäljningen av ln och anime separat eller berätta var / hur jag hittar dem? Det skulle vara mycket uppskattat!
  • @BradWhoville För anime, se här och klicka dig igenom de olika veckosäljlistorna (alla sålda volymer <1000, vilket nästan säkert ligger under break-even). Jag tror inte att de lätta romanerna någonsin har kartlagts, så jag har inga försäljningssiffror - men det faktum att de aldrig har kartlagt säger något.