Anonim

Prince & Mayte - A Million Days

Jag förstod inte riktigt från första avsnittet vad som hände med Ohanas familj och varför hennes föräldrar var tvungna att "springa iväg" någonstans och skickade Ohana för att bo på sin mormors hotell. Varför hände det här? Var är hennes föräldrar nu?

Ohanas biologiska far - Matsumae Ayato - dog när Ohana fortfarande var barn, av ospecificerade orsaker (förmodligen en japansk förkylning eller något). Jag tror att detta bara antyds i showen, men om du tittar på filmen får du faktiskt se det scenen i Ohanas liv.

Efter det kommer Ohanas mamma (Satsuki) i relationer med olika pojkvänner, varav den senaste är killen du ser i avsnitt 1. Killen är tydligen mycket skuldsatta - Satsuki har dålig smak hos män. Ännu värre, när hans borgenärer frågade honom om hans adress, verkar killen ha gett dem adressen till Ohanas lägenhet.

Istället för att hantera sina skulder som en rimlig person, beslutar han och Satsuki att överge lägenheten och springa iväg tillsammans för att få borgenärerna ur deras spår. För dem fördubblas detta som en romantisk tillflyktsort, och därmed vill de inte ta Ohana med sig. Satsuki bestämmer sig för att skicka Ohana till Kissui, och därmed börjar showen.

I grund och botten handlar allt om att Satsuki är en god ursäkt för en förälder.