Anonim

NIDHOGG !!

Efter att Light och Misa hade rensats tycktes alla bara glömma bort att det finns mer än en kira. Vad var det med det? Jag tycks komma ihåg att Light instruerade Misa att svara på arbetsgruppens kira-video, sedan drog L ut att de två kirorna har träffats, då var Light och Misa begränsade, sedan skjuter Soichiro falskt dem och sedan försöker de fånga Higuchi. När alla försöker fånga Higuchi och därefter har alla glömt bort att det finns mer än en kira? Fann det någon misstänkt att det bara verkade ha varit en kira? Kanske trodde de att de två kirorna fungerade som en?

Baserat på en kommentar jag gjorde här: Varför fångade inte arbetsgruppen Misa Amane?

1
  • Vad får dig att tro att det hände? I L: s sinne var Ligh fortfarande Kira och Misa var fortfarande Kira 2, han gjorde förberedelser för att 13-dagarsregeln skulle testas och skulle ha visat att den var fel och bekräftade därför Ljus och Misa som Kira och Kira 2. Det är den exakta anledningen till att Rem dödade honom. Resten av arbetsgruppen visste att Kira och Kira 2 träffades och förmodligen kom överens. Varför skulle Kiras fortfarande fungera som två enheter? Arbetsgruppen vet att det finns två Kiras som slog sig ihop (eller att den ena dödade eller dämpade den andra) och försöker få åtminstone en av dem i hopp om att detta skulle leda till den andra.

Det finns inget att förvänta sig av arbetsgruppen. Deras huvudsakliga hjärnor var L, Light och Near.

L föreslog att Misa är den andra Kira, men han visade sig fel på grund av den falska skottplatsen av Lights far. Så inom arbetsgruppens sinne blev påståendet om att Misa är den andra Kira falskt, så glömdes antagligen också påståendet från andra Kira av arbetsgruppen.

Efter Higuchis fångningsdel glömde L fortfarande inte sitt påstående om den andra Kira och Kira = Light, eftersom L ville testa sanningen om 13-dagars regler. Tyvärr levde han inte länge.

Task Force är bara en grupp underordnade som tar emot order och utför order. De är inte gruppens ledare. De följer bara sin ledares instruktioner. De hade inte insikt som L och Near, plus de tror på Light, så de gjorde bara sitt jobb enligt Lights instruktioner. Även om Aizawa tvivlade på ljuset när Near framträdde, hade han fortfarande inte tillräckligt med hjärna för att bevisa ljus = Kira, och han hade bara tvivel, inte bekräftelse.

Som en del av ett team värderar japanska lagarbete och harmoni i ett team, så de följer sin ledare. När det gäller killen som tvivlade på Light valde han att följa Neares instruktioner.

4
  • Inte övertygad, men nu när du nämner Aizawa antar jag att han var misstänksam mot Misa. Har varit ett tag sedan jag har sett DN dock
  • Redigerad fråga. Ändras ditt svar?
  • Tyvärr hade jag inte privilegiet att "kommentera överallt" så jag kan inte svara på din kommentar innan.
  • verkligen? Jag kunde ha svurit att folk kunde kommentera sina egna inlägg

De glömde inte att det möjligen fanns två Kiras. Arbetsgruppen slutade eftersträva det målet på grund av att L slängde teorin efter skottplatsen som publicerad.

Om L inte fortsatte teorin glömdes det bort eftersom arbetsgruppen redan hade visat sig vara maktlös att stoppa Kira, varför L var där i första hand.

Kanske funderade de enskilda medlemmarna fortfarande om det fanns två kyror eller inte, men de var inte fria att driva sina egna åsikter med tanke på deras individuella ståndpunkter.

2
  • Redigerad fråga. Ändras ditt svar?
  • Ingen gruva förblir densamma men kom också ihåg att Higuchis mord var mycket annorlunda i väg och syfte än klassiska kira och kira 2.0 (dvs. Misa). Så eftersom det var beviset framför dem hade L inte mycket val förutom tarmkänslan som visas lite i anime.

Det har gått ett tag sedan jag såg Death Note, men det här är mitt svar från vad jag minns.

Jag tror inte att de glömde den andra Kira, åtminstone inte helt. Efter den falska skjutplatsen drog de slutsatsen att Light och Misa inte är Kiras.

Senare visade sig Light vara Kira, men jag tror inte att de aldrig hade någon anledning att misstänka Misa igen. Dessutom fick arbetsgruppen tag i en av Death Notes. Så, de kanske förmodligen trodde att eftersom de har en med sig och Kira har en annan, så hade Second Kira inte en Death Note längre och det är inte längre ett hot.

Det är vad jag tror.