Anonim

Vad är Stadia och hur det fungerar - allt du behöver veta

I 2011-animeversionen av Jägare X jägare, Gon pratar aldrig med sin mormor. Jag har omprövat avsnitt 1, 37 och 38, men han talade aldrig till henne. Vi ser inte att han säger farväl eller kramar henne heller. Inte heller visas Killua för att erkänna henne.

Gons kroppsspråk i 37 och 38 verkar dock vara uppmärksam på henne när hon talar. Och i avsnittet 13 och 26 som inte är kanon igen, börjar hans bokstäver, "Kära Mito-san och mormor,". Motverka dessa instanser, vid tidmärke 9:25 i avsnitt 37, konverserar Gon med Killua och säger,"Sedan Mito-san tog upp mig själv"Även om vi i avsnitt 1 i 1999 års version ser vi både Gon och Kite prata med henne.

Tills jag hittade tillfällen av erkännande började jag undra om när han fyllt 12 hade hans mormor blivit ett spöke som bara Mito såg. Det verkar dock tydligt att Gon också ser henne. Men levande eller ett spöke, varför pratar han aldrig med henne? Jag antar att det är möjligt att det är onormalt i Gons kultur att prata med en mormor när din förälder (figur) är där. 14:57 av ep.1 (1999), poängen Gon talar till henne, de är ensamma i köket, med Gon som frågar, "Var är moster Mito?"När Mito väl dyker upp, pratar han inte med sin mormor igen. (Det här är scenen där Mito tar med Gon sin fars fiskespö.)

Den enklaste förklaringen är att animatörerna och / eller Togashi helt enkelt inte hade något för Gon att säga till sin mormor. Ändå verkar det i bästa fall besvärligt att han berättar för Killua att Mito uppfostrade honom själv, och att han ignorerar sin mormor under sitt förlängda adjö till Mito innan han åkte till provet.

1
  • Nu när du nämner det kunde jag inte heller minnas att det fanns en konversation mellan Gon och hans mormor i mangan.