Anonim

Avkodningsförhållanden - Rahu / Ketu & Soulmates

Jag undrade bara om det var möjligt för en Uchiha att väcka Mangekyou Sharingan innan han ens väckte Sharingan.

Enligt wiki:

Det (Mangekyou Sharingan) väcks ursprungligen av det trauma som drabbats av att bevittna döden hos någon nära användaren.

Jag tycker att det borde vara sunt förnuft nu, men om du inte visste det för att väcka MS måste användaren bevittna något så traumatiskt, som att se någon nära användaren dö.

Enligt wiki:

När en hjulhjältar av detta kekkei genkai upplever ett kraftfullt emotionellt tillstånd med avseende på en person som är värdefull för dem, släpper deras hjärna en speciell form av chakra som påverkar optiska nerver och förvandlar ögonen till Sharingan.

För att väcka Sharingan måste en Uchiha ha ett extremt (kraftfullt) känslotillstånd som får hjärnan att släppa en speciell typ av chakra, som sedan får ögonen att förvandlas till Sharingan.

Jag har angett hur Uchiha väcker Sharingan och MS, men kan det vara möjligt att kombinera båda nämnda sätten till ett? Vad jag menar är om en Uchiha, som inte har väckt Sharingan ännu, bevittnat något så traumatiskt att de bara väckte MS. Kan det ens vara möjligt? Eller skulle det bara väcka Sharingan och sedan MS nästan direkt samtidigt?

3
  • Du svarade på din egen fråga
  • @Aogiri, i min fråga ställde jag en teori jag kom på, men jag frågar om det är möjligt ... Säger du att min teori är rätt?
  • Eftersom MS är en typ av Sharingan följer det helt enkelt att en person kan väcka båda, men inte MS ensamma. MS kan aktiveras separat, orsakar blindhet genom överanvändning, så vanligtvis kan någon som redan har erfarenhet av Sharingan inse att han kan låsa upp den till nästa nivå. Det är ganska tydligt att du inte kan få MS utan Sharingan

För att vara ärlig tror jag att hela klanens död (särskilt någons föräldrars död av ett av deras egna syskon - Itachi) är mer traumatisk än någonting och när Sasuke med alla dessa känslor aldrig kunde uppnå det på så lång tid, Jag är säker på att det inte kan uppnås utan att uppnå de grundläggande Sharingan-nivåerna.

Och viktigast av allt, du kan inte bara göra en matematikfrågor utan att veta grunderna ... Så grunder, det vill säga Sharingan måste vara närvarande innan Mangekyou vaknar :)

Det är helt enkelt vad jag tror, ​​det som Masashi tänker på, vi vet inte: P

1
  • Den enda ledtråden vi har är att Sasuke inte ens väckte en vanlig Sharingan på grund av massakern, även om vi vet att han kunde använda grand fireball vid den tiden. Så antingen var det felaktigt, gjort felaktigt, eller så var sasuke inte tillräckligt stark för att ens väcka den vanliga Sharingan vid den tiden. Jag slår också vad om att om han väckte sin Mangekyou vid den tiden skulle han förmodligen ha väckt Sharingan några sekunder tidigare.

Det finns ett sätt att du kan uppnå det: är det någon som transplanterade deras öga till dig i Mangekyo-läge, men jag tvivlar starkt på att det inte skulle ha den ursprungliga Sharingan.

Så mitt svar är Nej, eftersom Mangekyo Sharingan utvecklas från Sharingan.

Låt mig ge ett exempel ... Låt oss säga, i kemi, Blandning A blandad med Blandning B = Blandning C, och det är det enda sättet att få blandning C. I detta scenario är Blandning A Sharingan, Blandning B dödar allt du håll kära (jag tror att den enda metoden för att erhålla Mangekyo Sharingan från Sharingan utan att någon ger den till dig, som Shisui ger Itachi Magekyo Sharingan innan han dog), och Mix C är Mangekyo Sharingan.

Förresten, om du är ett barn och inte förstår mitt exempel så klandrar jag dig inte ... Kemi är en olägenhet. :)

1
  • Ja, jag tror att det är vettigare att sätta det på det sättet. +1