Anonim

YHBG ~ Kapitel 123

Efter att Lelouch blev härskare över Britannia kunde han ha sagt till dem att det var en del av hans plan och använt dem mot, men han bestämde sig för att bara hänsynslöst attackera.

Varför införlivade han inte svarta riddare i den kejserliga armén med det faktum att han är noll efter att han blev kung över Britannien?

Det finns två skäl.

  • Ledare för Black Knights kände sig förrådda efter att ha lärt sig sin Geass-kraft och potentiella användning på dem.

  • Efter att ha försökt döda Lelouch meddelade de att Zero dog i strid, vilket eliminerade hans chans att tillkännage hennes nollidentitet. Även om de inte avslöjade sig själv som noll skulle det vara ett dåligt drag.

för att lägga till JustPlains svar finns det också United Federation of Nations.

Innan Lelouch avvisades av Schneizel bildade han (som noll), Förenta staterna i Japan, den kinesiska federationen och andra nationer Förenta nationernas federation.

Enligt stadgans punkt 17 anges att ratificering av Förenta staternas stadga för alltid måste avgå sin rätt att ha en egen oberoende militärmakt. Istället skapas en överstatlig militärstyrka och ställs under kontroll av Black Knights Order, med villkoret att alla militära handlingar måste godkännas av U.F.N.s kongress. innan implementering.

Källa: United Federation of Nations> Militär (första stycket)

som sådan är de svarta riddarna UFN: s militära makt som alla gick med på att avgå sin egen militära makt. för att de svarta riddarna och den kejserliga armén skulle vara en enhet, måste en av två saker hända

  1. Britannia blev medlem i UFN och avgår från dess militär. den kejserliga militären skulle sannolikt bara gå med i The Black Knights men Lelouch skulle inte ha någon auktoritet över det ensamma

  2. Lelouch skulle behöva ta full kontroll och göra de svarta riddarna till den kejserliga armén och avlägsna UFN: s militära makt. detta skulle vara som UFN som överlämnade sig till Britannia