Anonim

Tyskt försvar mot D-dagars invasion 220663-08 | Footage Farm

Som vi vet består Naruto "Elementets tabell" av mer än bara de 5 grundläggande.

Förutom alla kombinationselementen (trä, is osv.) Har vi också de tre ganska bisarra Yin-, Yang- och YinYang-elementen.

Vad är dem? Vad kan de göra? Tobi förklarade att behärskning över dessa element gör att man i grunden kan bli Gud, helt radera gränsen mellan dröm och verklighet. Men är det allt som finns i det?

Andra Mizukage säger att genjutsu i grunden är Yin-element, vad gör det Yang-elementet?

Vad är också YinYang-elementet? Är "Gud" den enda jutsu där?

Hur är det med elementlösa jutsus som Shadow Clone, utgör de någon av de tre?

Detta kommer bara delvis att svara på din fråga, men enligt naruto wikia 1,

Yin relaterar till sin andliga energi och Yang relaterar till sin fysiska energi och det är nödvändigt att använda båda dessa för att forma chakra för ninjutsu.

Jag tänker att frasen "bli Gud" används som en metafor. Enligt samma wiki hade Sage of the Six Paths absolut kontroll över Yin och Yang och kunde "få sina fantasier att leva upp". Detta beskrivs som 2

Processen han använde förklaras ha inledningsvis involverat administrationen av fantasi, och den andliga energi som utgör grunden för Yin chakra för att skapa form och form från intet. Sedan, genom tillämpningen av vitalitet och den fysiska energin som utgör grunden för Yang chakra, skulle han andas liv i den tidigare formen.

Andra Mizukage säger att genjutsu i grunden är Yin-element, vad gör det Yang-elementet?

Ja, genjitsu är i grunden en delmängd av Yin-release (Inton, ). Baserat på det faktum att Yin relaterar till andsenergi och Yang relaterar till fysisk energi, är det helt meningsfullt, för genjitsu-tekniker är i princip illusioner. Enligt wiki igen släppte Yang (Y ton, ) är "baserat på den fysiska energin som styr vitalitet" och 3

kan användas för att blåsa liv i form.

Det är också Yang-delen av Nine-Tailed Fox's chakra som förseglades i Naruto. Detta gör att Yang-chakrat påverkar andra tekniker när Naruto är i Nine-Tails Chakra Mode - nämligen Wood Release-tekniken.

Det antyds också att de elementära teknikerna har sin källa i Yin och Yang (detta är från kapitel 316):


  • 1Yin-Yang släpp
  • 2Skapande av alla saker
  • 3Yang-släpp

Yin är andlig energi och Yang är fysisk energi. Du måste manipulera både andlig och fysisk energi för att forma jutsus.

På sidan 11 i kapitel 510 förklarar Tobi att genom att administrera fantasi och den andliga energi som utgör grunden för 'yin' kraft ... skulle han skapa form och form ur intet. Genom att administrera vitalitet och den fysiska energi som utgör grunden för "yang" -kraft ... skulle han andas liv i den formen.

Chakra

Som ni säkert är medvetna om består en ninjas chakra av en balanserad blandning av hans andliga och fysiska energi. Dessa två komponenter är Yin respektive Yang.

På Jutsus

Yin- och Yang-naturen verkar vara grunden för de flesta jutsus som använder naturförändringar, men är icke-elementära (t.ex. genjitsu). Det verkar som om chakra bildas när man kombinerar andlig och fysisk energi. Vissa människor är mer lämpade med varandra, vilket kan avgöra om deras balans mellan Yin och Yang naturligt lutar mot vardera sidan. Därför kräver inte alla jutsus en exakt balans mellan dessa två Yin och Yang. Istället varierar proportionerna av de kombinerade krafterna på olika sätt baserat på användarens avsikt att bestämma jitsu.

Inton (Yin Release)

Jutsu som genjutsu och Yamanaka Clans psykiska jutsu är andliga och som fokuserar på sinnet. Så de måste använda Yin och Yang naturförändring och betona Yin. Dessa verkar alla vara jutsu som fokuserar på att utvidga ditt eget chakra till din motståndare och koppla ditt sinne (t.ex. implantera en illusion) till deras. Oavsett om det är att implantera en illusion, läsa deras tankar eller projicera tankar etc. Detta använder i princip andligt chakra som en manifestation av ditt sinne.

Youton (Yang Release)

Jutsu som Shadow Clones, medicinsk jutsu och Akimichi Clans storlek jutsu är fysiska. De fokuserar på att manipulera fysiska ämnen eller skapa dem från chakra. De måste använda Yin och Yang naturförändring och betona Yang.

Sammanfattning

Yoton (Yang Release) skapar livskraft. Inton (Yin Release) materialiserar fantasin. Onmyoton / In'youton (Yin-Yang Release) är en kombination av både Yinton och Yangton (man kan säga Sage of the Six Paths unika tillämpning av detta är en blodlinjeförmåga). Det gör att man kan föreställa sig något och materialisera det utan att ge upp annat än chakra. Med andra ord att ge form till sin fantasi.

Yin + Yang = Chakra

Yin = Andlig energi

Yang = fysisk energi

Yin Release = Använder andlig energi som utvidgar sinnet

Yang Release = Använder fysisk energi för att förlänga kroppen

Yin-Yang Release = Yin Release + Yang Release

2
  • Så vad du egentligen menar är att varje jutsu tillhör Yin'yoton-elementet ...
  • Nej. Jag säger att olika jutsus skapas genom manipulation av olika proportioner av Yin och Yang.
  • Yin-element:
    Yin-elementteknikerna, grunden till fantasi och andlig energi, kan användas för att skapa form ur intet.
    Under Kyuubi-attacken på Konoha Minato använde Shiki Fuujin för att försegla Yin-halvan av Kyuubis chakra inom Shinigami.
    Det är, som du (och den andra mizukagen) säger, grunden för genjutsu.

  • Yang-element:
    Yang-elementteknikerna, grunden för vitalitet och fysisk energi, kan användas för att andas liv i form.
    Under Kyuubi-attacken på Konoha Minato förseglade Yang-halvan av Kyuubis chakra i Naruto.
    Närhelst Naruto är inne Kyuubi chakra-läge, närliggande Mokuton-teknik skapade träd reagerar på Yang-elementets levande egenskaper och utvecklas till fullvuxna mogna träd på ett ögonblick.

  • Yin-Yang-elementet:
    Dessa är en kombination av användningen av båda elementen som beskrivs ovan. Eftersom Yin är relaterad till användarens andliga energi och Yang till användarens fysiska energi, är det nödvändigt att använda dem båda för att forma chakra för att skapa Ninjutsu.
    Yamato förklarar i kapitel 316 (sidan 9) att manipulationen av Yin och Yang är källan till icke-elementära tekniker som Kagemane no Jutsu, Baika no Jutsu, medicinsk ninjutsu, genjutsu, etc.
    Rikudou Sennin hade en sådan behärskning över dessa att han kunde använda Yin för att få sina drömmar att ta form och Yang för att göra sina fantasier verkliga.

    Tobi förklarade att behärskning över dessa element gör att man i grunden kan bli Gud, helt radera gränsen mellan dröm och verklighet.

    Rikudou Sennins hade en förmåga som heter Banbutsu Souzou (Creation of All Things), med vilken han skapade de nio Bijuu, ur Juubis chakra. Citat från Naruto Wiki:

    Processen han använde förklaras ha inledningsvis involverat administrationen av fantasi, och den andliga energi som utgör grunden för Yin chakra för att skapa form och form från intet. Sedan, genom tillämpningen av vitalitet och den fysiska energin som utgör grunden för Yang chakra, skulle han andas liv i den tidigare formen. Sage använde således detta för att dela upp tio-svansarna i nio separata varelser.

    Jutsu Izanagi härrör också från denna förmåga.
    Också,

    Madara har antytt att Yin Yang-elementet var inblandat i skapandet av White Zetsu och hans kloner.

Så i grund och botten, genom att bemästra dessa kan man bli Gud, eftersom han kommer att kunna leva allt som han föreställer sig.

Och för att svara på din fråga angående Kagebunshin no Jutsu och liknande, skulle jag säga att de kommer från behärskningen av Yin-Yang-elementet, eftersom de inte produceras av något av de grundläggande chakraelementen, och de är verkligen en produkt av din fantasi kommer till liv.

  • REDIGERA:
    Till skillnad från SingerOfTheFall tror jag inte att frasen "bli Gud" bara är en metafor. Såvitt vi vet kan världen de lever i vara skapandet av någon som behärskar Yin-Yang-element och därmed kunna sätta den värld de har föreställt sig in i livet (ungefär som vad Tobi vill göra med är Tsuki no Me-planen (även om jag tror att han behöver göra sin plan så för att han inte helt bemästrar Yin-Yang-element)). Jag tror att det är den typen av kraft som Tobi talar om när han säger "bli Gud".

Referenser:
Element, Yin, Yang, Yin-Yang och Banbutsu Souzou

0