Anonim

Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution III - Kumite

Jag pratar inte om Sharingans specifika drag som Amaterasu, utan de han hade kopierat med Sharingan som Water Dragon Jutsu.

Med Sharingan har han kopierat och kan använda över tusen drag. Låt oss säga att han inte längre har det (borttaget), behåller han de färdigheter han hade kopierat?

Beror det på Sharingan eller användarens skicklighet?

6
  • din fråga är oklar. Titeln säger "utan" medan frågan i texten säger "med". Kan du snälla ändra titeln och / body för att göra saker lite tydligare.
  • Tja kroppen anger de tekniker som han hade kopierat medan han hade Sharingan. Men låt oss säga att han inte längre har det (det togs bort). Behåller han de färdigheter han kopierat?
  • lägg till det i din fråga
  • För att förtydliga kallas han copy ninja eftersom han hade kopierat över 1000 jutsu och kan använda dem i strid. Men han hade alltid Sharingan när han använde sina kopierade färdigheter. I grund och botten behåller Sharingan de lärda färdigheterna eller kakashi?
  • han skulle troligtvis behålla de jutsu som han hade lärt sig och skulle kunna använda dem. men skulle inte kunna kopiera nya.

Det är en bra fråga du där. Kakashi använder Sharingan för att kopiera ninjutsu som han har sett från andra ninjor som Water Dragon Jutsu och för att fortsätta använda dem har han använt sitt minne och sin erfarenhet för att komma ihåg sälarna för att utföra dem. Sharingan är ett verktyg som han använder den för att lära sig andra ninjas ninjutsu på det snabba sättet och hans hjärna memorerar ninjutsu så att han kan kasta den omedelbart när han behöver det.

Hoppas att jag har svarat på din fråga.

En bra fråga.

Ja, men det finns en gräns. Baserat på wiki:

Sharingans näst mest framstående förmåga ger användaren en otrolig tydlighet i uppfattningen. Detta gör det möjligt för användaren att plocka upp subtila detaljer, så att de kan läsa läpprörelser eller efterlikna något som pennrörelser.

Nu, om en Sharingan-användare har detta otrolig klarhet i uppfattningen, han kan enkelt kopiera handtätningar. Resultatet är att han kan kopiera den jutsu och lagra den i sitt minne för annan användning. Å andra sidan, eftersom det är en kopierade jutsu, det betyder inte att han bemästra den jutsu. Som ett resultat kräver Kakashi mer chakra för att utföra den jutsu, vilket ger honom en begränsning att använda dem ofta.

Dessutom kan han inte helt använda / kopiera om en jutsu kräver Kekkei genkai (inte bara handtätningar).

Jag håller med Bryan Se To ovan.

När det gäller kopiering ser jag Sharingan som en kamera. Det tar kristallklara bilder av jutsu som utförs från handtätningar till chakra. Kakashi kommer ihåg dessa bilder och kan utföra samma jutsu förutsatt att han har samma typ av chakra och kan utföra handtätningarna. Han har antagligen bilder av jutsu han kan inte prestera som blodgränser, men har fortfarande kunskap om det.

Med Sharingan som en kamera, så länge han har de mentala bilderna i hjärnan kan han utföra jutsu även om Sharingan förstörs / tas bort. Som att ta bilder av din flickvän. Spelar ingen roll om hon förstör kameran, du har fortfarande bilderna.

Ja det kan han. Hans Sharingan gör det möjligt för honom att se fiendens handtätningar, där han sedan gör samma sälar och därmed kopierar jutsu. Men under Narutos träning av Rasen Shuriken berättade han för Naruto att han kan kopiera Rasengan men bara upp till den nivå där Rasengan är på handflatan i sin sfärform. Han kan inte kopiera utöver det trots att Rasengan inte är en Kekkei Genkai jutsu. Vad detta betyder är att Sharingan inte är anledningen till att han kan kopiera andras jutsu. Sharingan hjälpte honom att kopiera jutsu genom att se handtätningarna, men det som gjorde det möjligt för honom att utföra jutsu är att han har den grundläggande affiniteten för jutsu. Hittills har det visat sig att Kakashi kan använda 4 av de 5 grundläggande elementen (eld, vatten, jord och blixtar). Hans huvudaffinitet är dock blixtnedslag.

Baserat på mangan där ninjor inte från Village of the Hidden Rock använde jordjutsu för att stoppa bijuudama, verkar det som att folk upp till en viss nivå kan använda jutsu av element som de inte har affinitet för. Men med tanke på att Rasengan sägs vara en A rank jutsu (eller S, inte säker) är det möjligt att människors elementaffinitet i sig har sin nivå. Det betyder att Kakashi hade affinitet för 4 av de 5 grundelementen, med blixt som den starkaste med tanke på att hans enda originaljutsu (Raikiri alias Chidori) är av det elementet. Detta passar det faktum att han kan använda Rasengan, en A rank jutsu, men inte kunna använda Rasen Shuriken, en S rank jutsu som kräver elementär transformation.

1
  • Kakashi har aldrig använt en vindbaserad naturomvandling. Han kan använda eld, vatten, jord och blixt, blixt är den han har den naturliga affiniteten för. naruto.wikia.com/wiki/Special:BrowseData/…

Tja ... ja han kan använda den jutsu som han ser med Hus sharingan .... sharingan noterar de handtätningar som en ninja utför och Kakashi samtidigt kommer ihåg dem. Efter att komma ihåg dem är det lätt för honom att framföra jutsu i framtiden men mer chakra krävs för honom. ... + vi får inte glömma att han har en affinitet för blixtelement ... vilket verkligen betyder att andra jutsu som han kopierar .... inte kan utföras av deras fulla potential .. Men med tid och erfarenhet kan han utföra dessa förmåga med deras erforderliga mängd chakra och mindre belastning