Anonim

Hero Too Gacha Life Mep: Backups Open 39/39

Min son gillar manga och anime. När jag letar efter "barnvänliga" källor för honom att läsa och titta på, ser jag till att de filtrerar bort de mogna sakerna. För närvarande har han Crunchy Roll-appen, och den verkar vara ganska barnvänlig och filtrerad. Om jag har fel, vänligen meddela mig.

Han bad mig att kolla in en app som heter "Manga Rock", men från första sidan var resultaten inte den typ av saker jag vill att han ska läsa på grund av det mycket mogna innehållet. (Om du vet vad jag menar...)

Några rekommendationer för en mangaapp som jag kan känna mig bekväm med?

2
  • 1: a problemet - åldersanpassad uppfattning om innehåll är helt annorlunda i Japan. Det vill säga, vad som helst som är riktat / betraktat som bra för din sons åldersintervall i Japan matchar förmodligen inte vad som finns i USA / du vill ha. Jag vet inte om CR-appen har ett filter på den ...
  • Jag är inte säker på om den har ett åldersfilter, men jag kollade in Viz-appen för Android för ett tag sedan, och allt där ute såg ganska PG-13 ut. De har alla populära saker som Naruto, One Piece, Death Note, etc.

CrunchyRoll har också en manga-app för Android och iOS. Du kan också se deras mangaval på deras huvudsida.

Du kan ställa in ett filter för att blockera moget innehåll i dina profilinställningar. Tyvärr kan du inte lösenordsskydda detta från förändring, så om din son upptäckte att filtret var på kan han eventuellt stänga av det.

Tillgång till manga är uteslutande för betalande medlemmar.