Anonim

Flickan går runt NYC i Painted On Jeans!

Jag har provat olika webbplatser, så nu är jag här. Om någon kunde hjälpa det skulle vara bra. Om du kunde, kan du berätta för mig vilken anime han kommer från och namnet på karaktären. Tack

1
  • Jag röstar för att stänga den här frågan, bortsett från utfasningen av endast id-begäranden. Meta för vidare läsning

Detta är säkert anime Skyldig krona (ギ ル テ ィ ク ラ ウ ン). Det finns också en manga av denna anime. Icyk svarade redan rätt men hans svar är av låg kvalitet. Jag sökte upp de andra sakerna.

Information

  • Typ: TV
  • Avsnitt: 22
  • Status: Avslutad sändning
  • Sändes: 14 oktober 2011 till 23 mars 2012
  • Producenter: Production I.G, Aniplex, FUNimation EntertainmentL, Movic, Fuji TV, Fuji Pacific Music Publishing
  • Genrer: Action, Drama, Sci-Fi, Super Power
  • Längd: 24 min. per avsnitt
  • Betyg: R - 17+ (våld och svordomar)

Historien äger rum i Tokyo 2039, efter utbrottet av "Apocalypse Virus" under vad som blev känt som "Lost Christmas" 2029. Sedan dess har Japan varit under kontroll av den multinationella organisationen GHQ.

Ouma Shu är en 17-årig pojke som felaktigt får en sällsynt och stor makt. Han kan använda denna kraft, "Kungens högra hand", för att extrahera "tomrum", eller verktyg / vapen som är manifestationer av människors hjärtan.

Han har varit ganska blyg sedan en barndomstragedi, men både hans personlighet och liv förändras för alltid när han möter en tjej som heter Yuzuriha Inori, en medlem i rebellgruppen kallad "Funeral Parlor", vars medlemmar söker återställande av självstyre i Japan. genom att avlägsna GHQ.

från MyAnimeList

Karaktär

Karaktären du ser på bilden är Shu Ouma (桜 満 集). Han är huvudpersonen i Anime. I början kan du säga att han är introvert och bara en normal gymnasieelever.

från ZeroChan

En av huvudpersonerna i Guilty Crown, vars högra hand har en speciell makt som kallas "Kungens makt". Denna förmåga gör det möjligt för honom att extrahera vapen från sina vänner som kallas "Void" vilket är en manifestation av en persons personlighet.

Han är en osälllig 17-årig ung man som vanligtvis tenderar att hålla sig borta från människors sätt för att inte orsaka dem några problem. Detta ändras dock när han träffar en tjej som heter Inori Yuzuriha. Från det ögonblicket måste han lära sig att få vänner på grund av sin förmåga "Kungens kraft".

från MyAnimeList

Scen

Scenen på din bild är i animeöppningen. Det börjar kl 01:09 i den här YouTube-videon.

Det ser ut som Shu Ouma, huvudpersonen i Guilty Crown;) Om du tittar på öppningen kan du se att den visuella stilen liknar din bild.

Här är en annan bild av honom:

Jag gillar verkligen den här anime :)

0

Karaktären du tittar på är Shu Ouma - huvudpersonen från Guilty Crown, och den specifika scenen kommer från öppningen.

Guilty Crown är en ganska populär anime, men enligt My Anime List, mer populär än den är bra (sett av rankningarna - Rankad # 616, Popularitet rankad # 38).

Historien äger rum i Tokyo 2039, efter utbrottet av "Apocalypse Virus" under vad som blev känt som "Lost Christmas" 2029. Sedan dess har Japan varit under kontroll av den multinationella organisationen GHQ. - Källa

Men på samma sida med mer information om karaktären -

(Avsnitt 1 spoiler - muspekaren för att se)

Ouma Shu är en 17-årig pojke som felaktigt får en sällsynt och stor makt. Han kan använda denna kraft, "Kungens högra hand", för att extrahera "tomrum", eller verktyg / vapen som är manifestationer av människors hjärtan.

Jag kommer inte att kasta mer information åt dig - jag rekommenderar hellre att titta på det första avsnittet - det är det bästa sättet för dig att se om du gillar det eller inte!