Anonim

EU4 EMPEROR - NYA ESTATES MEKANIK FÖRKLARAD FÖR BÖRJARE!

I avsnitt 4 av Fudanshi Koukou Seikatsu, det finns en munkavle där Sakaguchi nämner "kejsaren [eller kejsarinnan?] från BL, Mori yuki". Att döma av utblåsning av namnet antar jag att det här är en hänvisning till en riktig person som drar BL manga. Men vem?

Jag tittade igenom alla människor på MAL vars familjenamn börjar med "Mori" och vars personliga namn slutar med "yuki" och inte kom med någonting.

Detta är sannolikt en referens till den veteran manliga röstskådespelaren Morikawa Toshiyuki ( ). Han är känd för att ha gjort dubbade voice-overs för många kända (och stiliga) Hollywood-skådespelare, liksom rösterna från flera välkända bishounen-anime-karaktärer som Griffith från Bärsärk, Sephiroth från FF7och Naraku från Inuyasha.

1
  • Ah, det är vettigt. Jag antog felaktigt att personen skulle vara konstnär, så jag hoppade över alla röstaktörer på MAL. Hoppsan.

Baserat på namnet är den som kallas kejsaren av BL Toshiyuki Morikawa. Det finns en intervju i MAL som stöder detta.

F: Vi har många, många kvinnliga fans idag. Förutom vanlig anime har du spelat många roller för kvinnorienterade drama-CD-skivor. Vad är den största skillnaden mellan de två typerna av prestanda, och hur kände du dig när du först började uttrycka kvinnorienterade drama-CD-skivor?

S: Jag är väldigt glad att se så många kvinnliga fans, men jag märkte också några killar bland dem. Först oroade jag mig för dem och fruktade att de skulle känna sig obekväma i de överväldigande kvinnliga folkmassorna, men jag var lättad när jag såg dem njuta av autografen mycket. När det gäller pojkar-kärlek (BL) drama-CD: du vet att jag har spelat många BL-roller, och jag älskar dessa titlar väldigt mycket, för deras berättande är ofta överlägsen de med vanlig anime, plus jag skulle inte kunna spela så många olika roller utan BL-drama-CD-skivor. Den mest minnesvärda föreställningen var med min goda vän Shinichiro Miki i Embracing Love: Cherished Spring (Haru wo Daiteita), som hade två skådespelare som manliga huvudpersoner, och förutom att spela karaktären var vi också tvungna att leverera budskapet om arbetet.

Så vitt jag vet drar han inte BL-manga, men han röstar många av dem som han själv sa.