Anonim

Hjälp med att finansiera Patriot Network Startup Live Streaming Server

I animeversionen av My Hero Academia sägs det att Endeavour löste fler brott än All Might, men han anses inte vara den främsta hjälten trots detta. Varför är det så? Vad får folk att betrakta All Might som den främsta hjälten och inte Endeavour?

6
  • Hmm jag kommer inte ihåg det, kan du hänvisa till säsong och avsnittnummer?
  • Jag kommer inte ihåg avsnittet, jag är nästan säker på att det var första gången han introducerades i anime. Här i denna spanska wikia nämner de samma es.bokunoheroacademia.wikia.com/wiki/Enji_Todoroki. Nära den informationen hänvisar de till mangakapitel 25, men är inte säkra på om det finns där
  • I denna engelska wikia nämner de samma bokunoheroacademia.wikia.com/wiki/Enji_Todoroki
  • Om jag var tvungen att gissa: marknadsföring.
  • Hur de låter det låter, det låter som en popularitetsbaserad ranking snarare än nej. fall en hjälte har löst.

Jag tror inte att det finns någon tydlig anledning för det, men jag tror att det har att göra med vad hjältar ska vara i MHA-världen: de är inte bara poliser, de är något mer än så.

De ska inspirera människor

I MHA hoppas de flesta barn att bli professionella hjältar själva, vilket innebär att hjältar troligen är avgudad, och många ser dem lika mycket som hjältar som de ser dem som offentliga personer.

Deras beteende, hur de behandlar sina fans, allt detta kommer att spela en roll för hur en hjälte uppfattas, om han är bättre eller sämre än en annan hjälte. Och som vi har sett flera gånger är Endeavors beteende inte så bra. Jag kan se varför vissa människor inte skulle se honom som en stor hjälte (Heck jag skulle till och med säga att han är närmare en skurk än en hjälte).

De ska göra andra saker än att bara lösa incidenter

När Tsuyu går för att göra sin praktik kan vi se att hjältar kan göra andra saker som inte alltid innebär att gripa skurkar, patrullera vatten, patrullera gator, etc.

Räddningar är en annan av de viktigaste punkterna för att vara en hjälte, och med Endeavors förmåga (och personlighet) skulle jag betala att räddning av människor från en katastrof inte är vad han är bäst på (eld passar inte riktigt i de flesta katastrofala situationer ), medan All Might är känt för att snabbt kunna rädda massor av människor.

Antal händelser mot gravitation

Medan han löste den mest händelsen i MHA vet vi inte hur allvarlig den händelsen är, medan vi har sett honom på jobbet, och vi vet att han inte alls är svag, han kunde mycket väl ha löst hundratals små händelser med småkriminella.

Så kort sagt, anledningen till att han inte är nummer 1-hjälten, är att han är bäst inom bara ett område av sitt arbete, All Might är bättre överallt.

det beror på att publicitet Endeavour ses som mer mörkt och seriöst om sitt jobb, vilket inte är dåligt, men världen skulle hellre räddas av någon som generellt ser ut som att han bryr sig.